29052015

 
 
Känns som vi kmr ha fullt upp med studentfirande kommande vecka så jag har redan börjat fundera på packning haha.. Någon mer än jag som är överdrivet superpepp på studentresa till mallorca och magaluf. Åh wow. Jag längtar efter solen, jag som behöver stora mängder sol för att hålla humöret uppe längtar så mkt efter en vecka i värmen. Typ sitta sent i på natten med mina fina vänner o snacka skit, och sedan på morgonen där efter gå ut på en PW längs stranden. Så kmr min studentresa se ut haha kommer bli perfekt. Och som det ser ut nu så är vädret väldigt bra där nere, hoppas det håller i sig.
 
Fortfarande sjuk. Åh, verkligen typsika förkylningen med en släng av influensa känns det som. Jag har ju ont överallt och huvudet känns som en burk. Men det går över så mig går det ingen nöd på, särskiljt inte när skolan ändå är slut? Idag blir de nog inte mkt gjort, trots att jag skulle behöva fixa lite. 
 
 
 
 

28052015

 
 
 
ungefär såhär ser en eftermiddag ut när jag och anders inte har några planer haha. Vi sätter igång med en kladdkaka och han käkar upp halva smeten, och de e supermysigt. Väldigt roligt att baka i ett nyttt och fräscht kök också, vilken skillnad. 
 
Denna dagen är något av det löjligaste jag varit med om. Har legat i soffanfrån kl 10 i morse tills nu, kl 20.45. Fattar ni, jag mår piss på riktigt haha. Är så fruktansvärt förkyld kan ju inte ens stå och mitt huvud bultar, och halsen svider. Egetnligen borde jag dra till skolan imorgon, för att fixa lite sista grejer. Tex räkna ut mitt "medelvärde" eller va tusan de e man gör, måste iaf välja bort en kurs när det räknas ut eftersom jag haft för många under gymnasiet. Samt behöver öva på låten som jag ska sjunga på måndag, sista sångkonserten. Sedan har elsa sin första dansuppvisning. Ja ni hör ju. Bli till att trotsa sjukdom varesig jag mår bättre eller sämre imorgon, fy och fasa. Aja lika bra att bli sjuk nu så det inte kommer under studenten och studentresan.
Hoppas allt är bra med er! :)
 
 
 
 
 

27052015

 
Såhär har jag sprungit klädd idag. Känns som jag fått mycket gjort idag. Gemu på morgonen, höjde mitt betyg WOOO, sen hudmottagningen för lite info om ansiktet och medicinen, häng med anders och sen sista ensablekonserten på skolan. Nu ligger jag här i soffan och planerar inför kommande champangefrukosten som kommer äga rum på min altan/i mitt kök. Längtar och vaaad jag hoppas på fint väder. 
 
Nu ska jag soooova, imorgon är jag ledig igen. Känns ju magiskt, sova ut och chilla. Hoppas allt är fint med er. 
 

26052015

 
Är ledig idag, hur skönt är det. Har bakat en kladdkaka med anders och lagat lite mat. Han är just nu iväg men kmr snart tillbaka till mig och då ska vi äta lite. Gott. Älskar dessa dagarna innan studenten som har varit sååå lugna och sköna, inget kvar bara kul att va i skolan och hänga lite extra innan det tar slut. innan skolan tar SLUT. 
 
Här är min klocka, alltså. vet inte vad jag ska säga. Kom fram till att det är materiell lycka, de e ju ganska hemskt. Men låt mig känna det ett litet tag bara. Tack mamma och pappa för en bra, sen födelsedagspresent. 
 
 
 
 

25052015

 
 
 
Såhär såg balen ut. paraplyer och regn men vad gjorde det, ni ser ju hur glad jag va haha. BIG smile nästan helat tiden. Supertrevlig bal och massa skratt brev det. Så nöjd och glad över att det slutade så lyckat. Alla va så himla fina alltså, blev typ tårögd samt älskade hur alla gick in för temat BAL. de va lixom maxat med glitter, pärlor, spets, fluff, paljetter och tyll. Allt det som är bal för mig. Så kul. 
 
Ida har jag fått hem min klocka !!!!!! ALLTSÅ VÄLKOMMEN TILL KLOCKHIMLEN när du ser den. Så glad att jag valde den i födeledagspresent och ingen annan för denna är SÅ jag. Har varit fram och tillbaka hela tiden, om jag ska ha en silver eller guld stenar eller clean, men nu slutade det upp med en guldig, clean, unisex, väldigt tidlös.
I love it. Den ska ni få se någon dag, typ imorgon. 
 
Idag har jag och anders även spelat in våran andra podcast och då tänkte jag dela med mig utav detta til er. Vi har alltså en podcast, och grejen är att de är så himla roligt. Så vi gör det, som en rolig grej och om någon tycker det skulle vara kul att lyssna så ska jag länka den här nedan. Haha det är jag och anders i ett nötskal och vi har så kul. Hoppas ni också tkr det är skoj. Vill också tacak för dom fina kommentarerna ang förra inlägget. Betyder massa att ni peppar mig! bäst är ni. 
Ha nu en fin kväll! 
 
 
 
 

24052015



Wow är så nervös när jag skriver detta inlägget. Men tänkte bara berätta att jag idag öppnar min isotretinoinblogg, där jag varje vecka sedan december har dokumenterat om min akne. För vissa av er kommer det bara kännas konstigt att läsa den, för den är så SJUKT privat. Vissa kanske kmr skratta och göra narr av mig, och de får man räkna. För jag vill egentligen bara visa att de finns fler. Fler som mår skit pga akne, för man känner sig så SJUKT ensam bland alla fina människor med babyhud. De som har akne kanske inte ofta pratar om det, och många är bra på att dölja det bakom smink, vissa har inte så svara problem med det och andra tkr det är fruktansvärt. Jag är en av dom som tkr de är hemskt och som ofta får höra att det inte syns, men för mig är ju ändå aknen de enda som syns när jag ser kort på mig eller ser mig i spegeln. 
Så ni som känner att den inte är ngt för er får gärna tänka på att visa respekt bara, haha, för detta är så nära inpå mig och så öppet att jag inte ens vet om jag vill och vågar öppna bloggen. De har varit jobbigt både psykiskt och fysiskt. Så som sagt, här har ni mig och det jag egentligen har fokuserat på hela detta året, de som har varit mitt livs största motgång, och som fortfarande är. Men jag närmar mig slutet. Kramis
 
http://viccisiso.blogg.se

240520115

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej hoppas allt är bra med er
Jag hade en så bra dag igår. Sol hela dagen och sedan va blev det grill, kubb och mys framör eurovision ute hos isabel. Hade en sån drömkväll alltså, så skönt väder och fint sällskap. SAMT att tjejlaget vann på kubb och sedan kammade måns hem hela eurovision. Vi tjejer va ju så nöjda iallafall. Haha. 
 
Segsöndag idag, UTAN plugg?! så längesedan det hände, och de e så sjukt att det inte kommer hända på så länge framöver. Allt är klart typ. har en sång- och en gemu lektion kvar som det ser ut nu. Wow, och om två veckor befinner jag mig på mallorca med massa roligt folk. Njuter av livet. 
Nu ska jag städa mitt rum, någonting jag faktiskt måste göra innan mamma får ett anfall på mig. 
 
Ha nu en fin dag! 
 
 
 
 
 

22052015

 
Outfit från igår. Klänning och jacak från gina, skor new balance, väska long champ
 

Idag är baldagen, och jag är väldigt taggad. Trots vädret. Det ser alltså ut som att det kommer regna ungefär hela dagen, men jag känner att det itne får stoppa mig. Ikväll ska jag glida runt i mina drömmars klänning så varför skulle vädret få stoppa mig. Åh va kul det kommer bli, alla goa sinclairare tsm uppklädda och fina och nöjda. 
 
Nu ska jag lägga på ett kol, börja fixa håret lite lätt sen kmr amanda hit och sminkar mig, och sen ska jag till maria och fixa klart håret haha. Mycket nu, men det blir kul ! 
Hörs imorgon. Ha en fin dag, och om du är i uddevalla och har tid så kommer båten in till gustavsberg ca kl 17. Ciao <3
 
 
 
 
 

21052015

 
Här sitter jag och avnjuter en fet frulle. Alltså verkligen dagens bästa och godaste måltid. Så jag anser att man får unna sig det när man har sovmorgon och en solig dag ligger framför en, Mjölken va slut så jag dricker svart kaffe också, och det känns faktiskt helt okej. Är ju en sådan person som dricker mjölk med kaffe annars. 
 
Ska snart hoppa in i duschen och sedan dra till skolan för (troligtvis min sista tror jag) samhällslektion, tre tjejer från klassen har bakat och läraren bjuder på dryck. Det är lixom på den nivån. Så de får man inte missa. Det bör ju va den sista lektionen om man firar med så mycket fika. 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ladda upp inför balen. Det bara får ju inte vara dåligt väder igen men ännu är det inte för sent. Visst.
 
 
Ha nu en fin dag!!
 
 
 

20052015

 
Nu såhär i bal och studenttider vill jag verkligen rekomendera denna faaaantastiska brun utan sol. Denna BUS från ST tropes ger verkligen inte ett fläckigt resultat, det blir jämnt och fint, och eftersom den är lite mer "grön" i undertonen så blir resultatet verkligen inte oranget vilket det kan bli utav många andra BUS. Svårt att jämföra med för och efterbild eftersom att jag här bara har en efter bild på min rygg, men jag är iallafall brunare. Och jag tycker resultatet är grymt. 
Jag smörjer in hela kroppen på kvällen med en hanske som fanns att köpa till, som gör resultatet ännu lite jämnare. Sen så låter man det sitta på under natten (minst 8 timmar) och på morgonen duschar man av det "värsta" så blir det en jämn fin färg. Sååå smart ju, och eftersom att flaskan håller många omgångar blir det billigare än att göra en spraytan eller gå och sola solarium... smart va. Testa den om ni är på jakt efter en ny BUS. 
 
Nu drar jag till jobbet, hade gott.
 
 
 

19052015

 
 
 
 Denna superduper-perfekt-randiga skjortan hade jag på mig idag. Från Ginatricot. 
 
Började dagen med en 10 minuters gitarrlektion, som fick bli min sista under min gymnasietid. Alltså helt ärligt kan jag bara säga vilken lättnad, men vad mycket jag har lärt mig trots allt. Framförallt med att utmana min nervositet. Fattar ni när jag som liten 16 årig tjej skulle ha min första gitarrlektion med en gitarrlärare. Superläskigt. Sedan har jag VARJE vecka under gymnasiet kännt mig obekväm och lite smått nervös inför dessa himla gitarrlektioner. Idag blev jag klar, jag hade min sista lektion och gick därifrån med ett betyg som jag aldrig trodde att jag kunde få i gitarr, så är faktiskt väldigt nöjd. 3 års utmaning är nu över. SKÖNT. 
 
Efter det hängde jag hos sofia en stund och sedan drog jag vidare till torp för jobb. Väldigt roligt att jobba i butik tycker jag än så länge, väldigt mycket jag. Så jag är nöjd och glad efter denna dagen. 
 
Hoppas att ni har haft en finfin dag! 

18052015












Balbildbomb. 
Så härlig kväll, alla va sååå fina. Alltså så mkt glädjeeee ju. De som va trök va ju vädret, jag frös som en lite gnu, kanske syns på en och annan bild där jag har röd näsa haha... Men för övrigt va det himla trevligt och jag är så redo för bal på fredag igen haha! 
Fick frågan här på bloggen varför jag gick agnebergs bal när jag går på Sinclair, och det är en lång historia. Från början skulle jag gått med min barndomsvän emanuel på agnebergsbal vilket är en förklaring, och Anders skulle gå med amanda. Men sedan blev det bestämt att amanda skulle gå med henne pojkvän istället, vilket är fullt förståeligt och då hade jag och Anders redan köpt biljetter. Samtidigt var det en tjej som heter lisa som inte visste vem hon skulle gå med och då passade det bra att hon gick med emanuel. Eftersom att varken jag eller Anders går på agbeberg funderade vi fram och tillbaka på hur vi skulle göra men kom fram till att vi faktiskt hade biljetter dit, vi fick lov att gå tillsammans och vi har massa gemensamma vänner som kommer att vara på den balen, vilket gjorde det superroligt för oss att få gå på den balen också! Så är det med det, vi är jätteglada för att vi fick vara med på agnebergs bal. 
 
Åh, måste måste måste göra gitarrläxan men de tar emot SÅ mkt. Jag har tappat allt. Orkar inte lägga ner ens en minut på skolan. Jag vill bara äta glass och kolla serier, har inte varit på gymmet på si sådär en månad men jag tänker att jag fryser gymkortet ett tag nu, över sommaren, så Slipper jag ha massa stress för det haha. Ut och spring med mig om jag vill träna får det bli.
 
Hoppas ni får en härlig kväll! 

17052015

 
 
Skjorta Nelly.com // Byxor COS // sandaler Birkenstock//
 
Outfit från i Fredags, precis efter jag fixat mitt hår. Visst blev det hur fint som helst hihi. Cissi är så duktig, hon la i lite ombre slingor typ, och sen neutraliserade hon det så blev det väldigt bra. Sedan hade hon tid över så hon satte i löshåret och lockade till det och det satt i så bra att jag kunde sova med det OCH ha det hela baldagen igår utan att lixom förbättra lockarna eller sätta om clipsen. haha löjligt hur bra det löste sig, jag som va så nervid. 
Kändes toppen att få håret lite ljusare också, men samtidigt ha kvar min egen färg i botten så jag slipper utväxten.
 
Balen va trevlig igår trots att vädret va såååå tråkigt. Men mer om det imorgon, ett balinlägg ska ni få se, med mingelbilder tagna med mobilen. 
Ha en fin dag!
 
 
 

15052015

 
Här hamnade jag denna morgonen. Med juice och i min calvin top, som för övrigt är typ de skönaste och bästa som hänt. Laddar upp med massa bilder på hår som jag vill efterlikna, för jag ska till frisören idag!!! 
Hoppas hoppas hoppas och ber att det skall bli bra nu. Annars vet jag inte vad jag gör. Efter det ska jag köpa en ny fountation eftersom jag blivit en aning brunare inför balen så kan jag ej ha min "vinterfoundation" längre. Så tagga det. 
 
Nu måste jag fixa mig och sen drar jag! ha en fin dag nu allihopa. 
 
 

14052015

Spederat förmiddagen med Anders för lite planering inför bal, samt ätit glass och duckit kaffe. Något som vi är väldigt bra på. Vi kom på en sjukt bra grej, att blanda i färska chokladmuffins i glassen?? Det blev alltså typ som en ben n jerrys fast med willys muffins och lidl glass. Haha budget variant. 
Nu skall jag käka lite lunch och sen drar jag till olivia i GBG för lite mys och tjejsnack. Va väl typ år sedan jag träffade henne själv och bara hängde, så det känns som att det är på tiden. Imorgon ska jag till frisören på morgonen, omg så nervös. Ska färga in håret så att det matchar mitt nyinförskaffade clip on löshår, och köra på en balayage/ombre variant. Stay tunes, imrn får ni se det, om det blir bra haha. 
 
NJUT av denna soliga dag!
 

12052015






 Okej såhär är det. Jag behöver lite hjälp, och eftersom att ni är ganska många som kikar in här varje sag så tänkte jag fråga er om vad ni tkr. Jag har två par skor som det står mellan, som jag kan ha både på balen på lördag och min student om jag skulle vilja ha klack. Dessa två par har typ perfekt hög klack för mig eftersom att jag redan är så lång, och är ändå rätt snygga tkr jag. Så min fråga är vilka ska jag ha.? 
Om ni var ngt tips så får ni hemskt gärna hjälpa mig genom en kommentar hihi. 
 
Livet rullar på men de e segt nu asså, de e seeeegt. Regnet öser ner varje dag, mitt rum e stökigare än någonsin. Och mamma o Elsa är i Spanien med 30 grader + och strålande sol. Försöker sola solarium inför balen men blir bara röd pga min hud ej pallar med sol/solarium när jag går på aknebehabdlingen. För övrigt har jag tänkt öppna den bloggen för er, om det är någon som har akne som skulle vilja läsa och få lite livsglädje eller kanske bara är intresserad på att se hur illa det faktiskt har varit och hur bra det har blivit, och kommer bli. Viccisiso.blogg.se heter den! 
Just nu med lösenord, men snart öppen för alles. 
Ha nu en fin eftermiddag! 

06052015




04052015

Nu är det 1 (!!!!!!!) månad kvar. alltså wow. Jag kan knappt bärga mig inför detta. Ser ni hur fin min mössa är, dröm. Så mkt glitter guld och rosa haha, perfekt. Samt min klänning som jag leeetat och leeeetat efter denna eller liknande, nu har jag den i min ägo<3 
 1 måndad kvar till studenten 1 månad kvar till magaluf bara TVÅ veckor kvar till första balen. 
Så redo verkligen SÅ. Sista uppgifterna ska in denna veckan sen är jag helt och fullt finito med gymnasiet, tack och hej. Gymnasiet du har verkligen varit kul men det räcker nu. 
 
Nu ska jag äta kvällsmat och plugga lite till på mitt NP tal som ska hållas på torsdag. Sedan blir det en lång dusch och så ska jag testa min nya st tropez. Tänkte satsa på solarium och BUS till balen, hoppas det blir en snygg bränna av det för det känns rätt omjöligt att bli brun på naturligt vis med detta svenska väder som förutsättning.  Pissigt vårregn. 
 
Ha en fortsatt fin kväll!
 
 
 
 

03052015

 
Har länge velat satsa på en bra ögonbrynsfärg och en bra borste till det. Så förra veckan tog jag tag i det och köpte anastasia beverlyhills dipbrow pomade i färgen medium brown och wooow. Mina ögonbryn är ju typ snygga nu. Känns askönt. Verkligen det bästa som finns för ögobrynen, rekomenderar till alla. Färgen fungerar även som typ ett vax som formar brynen rätt och sedan är färgen superdryg så krävs bara jättelite för att fylla i dom, vilket innebär att denna lilla burken kommer hålla länge. Färgen håller hela dage. 
Så bra att det finns i massa olika färger också tex typ för den som är blond så finns det är superfin ljus färg osv. Så om ni är på jakt efter något sådant så är detta att rekomendera starkt. Borsten är ifrån kicks egna märke och är superbra den med. 
Dipbrow promade -  245kr på kicks
Borste - 99 kr på kicks

01052015





Sköna maj välkommen. 
 
Hade en grymt fin Valborgskväll hos Olle igår innan utgång med massa bra människor. Utgången blev dock litenutav en flopp, de va typ för mycket folk ute så de blev trångt, och de va kallt. Längtar tills värmen kommer! 
Idag har jag och mamma varit på roadtrip i Lidköping och köpt massa nytt porslin till nya köket, blir dröm. Har även hittat nytt köksbord och nya stolar så de börjar närma sig, snart är detta långs projekt över. skönt tycker jag. 
För övrigt är vi klara med musikalen! Tack Gud, trodde inte jag skulle överleva. 
 
Nu drar jag hem till lisa för lite kvällsmys, längesedan jag träffade den bönan så de kan bara bli succé. 
 
Ha det fint! 

RSS 2.0