flower crown

Har jag fastnat fö detta eller. Jag tror det. 
Är helt kär, skulle kunna ha hur många olika som helst. Gah. 
och med denna ledtråden kanske ni på ett ungefär förstår hur jag kommer ha håret på balen?
aa precis. 

refuse

Har precis varit ute på en springtur med mig själv, vad hände? var det verkligen jag? aa. 
Rätt skönt förutom att min mage alltid vänder sig ut och in och jag får så sjukt ont. men det löste sig och jag kunde springa hem och duscha. gud är god. Ikväll blir det häng med otto, olle, lisa och sofia. Tacokväll såhär på valborg. Blir nog väldigt trevligt. 
 
 
Nu måste jag skynda mig för att hinna med bussen ! men ha en fin valborg och ta't lugnt vänner. 
 

i'm here

 
How to wear metallic prints during the day
 
How to wear metallic prints during the day by gench featuring t-strap shoes
 
 
Kom precis hem från skolan. Kollar lite på onetree hill och tänkte dra ut och springa med syrran, alternativt dra till frisktis och gå på pass med otto. vi får se helt enkelt. 

OBEY

Köpte mig en obey tröja i stockholm som jag matchade med ett guldhalsband och kjol igår. Har faktiskt på mig den idag med, så himla go. 
Nu drar jag hem till amanda, blir en mysig kväll/natt mad massa prat. 

Belive

Några bilder ifrån konserten. Asså jag kan inte förstå det. Det är bara sjukt. Jag har sett Justin Bieber live.
När vi stod där, under nedräkningen, då började jag fatta lite. Jag taggade så sjukt mycket och när justin sedan öppnade konserten, med förövrigt världens bästa öppning, så kom tårarna. Jag trodde aldrig jag skulle gråta till en Justin Bieber konsert, de är ju bara hans belibers som gör det right? Probemet är att jag har blivit en beliber. fast jag tänker inte kalla mig det. Jag kallar mig stort fan. för ordet beliber känns lite väl. 
SÅ ja, jag är nu ett stort justin bieber fan. Han är fruktansvärt bra.

Stockholm

 
Hade två sjukt fina dagar i Stockholm med mina brudar. Bäst av allt var helt kalrt justin bieber. men asså mys i gamla stan med dessa brudarna är även det oslagbart. Sjukt mys. 



 

Fantastisk kväll

Obeskrivligt. Seriöst. Jag finner inga ord.


Takes One to know One


du kanske aldrig når dit du vill nå men du når mig

är så sjukt trött på kylan nu. Vill bara ha sommar. Det är väl en av anledningarna till att det går lite trögt på bloggen nu. Har inget att blogga om och inget som inspirerar mig mer än fina sommarbilder. Och visst, det kan man inte få nog av, men det kan bli tråkigt i längden.
 
 
 
 
Bilder tagna ifrån Google.
 
Imorgon bär det av till Stockholm med B-rudarna. Blir helt sjukt grymt. Vi taggar rå inför konserten imorogn kväll. Och sen en dag på stan, ta igen lite missad tid med bästa tjejerna. 

22 april 2013

Sitter och kollar på bilder som precis är tagna ifrån globen. justin bieber är där. Asså kan inte fatta att jag ska se han på onsdag? hysteriskt roligt. 
Åker upp på onsdag med amanda och lisa, går på konsert. Har det sjukt bäst. Sover hos farmor, om vi kommer kunna somna efter den bästa konserten , och sen en dag på stan med brudarna. Sjukt värt. bäst av allt, justin. 
Tänker på elsa, ebba och de andra brudarna som är i globen just nu, hoppas dom har det sjukt bra och njuter.

in case of

Några grymma iphone skal ifrån fyndiq.se, tror alla låg under 100kr vilket är sjukt värt. 
Måste ju beställa några snygga, färgglada till sommarn. 
 
Idag har jag legat ute på altanen och solat, sen har jag pluggat lite och skickat in ett arbete. det känns ju otroligt skönt. Nästa vecka är det mycket nationella prov och sånt där, men åh va skönt det blir att ta ett break på onsdag, dra till stockholm och se justin. Längtar ihjäl mig. 
 

vart beställer du ifrån? :D
 
Svar: beställde sminket ifrån lookfantastic.com om jag inte mins fel ;) 
 
 

om du vill ha en idiot lägg din hand i min

Körde förbi torp och köpte den här snygga tröjan, eller vad ska man kalla det? 
Blir grym till sommarn till mina vita nikeskor som jag precis har tvättat. 
Nu ska jag ut och sola, kanske hjälpa mamma med att olja altanen, vi får se vad jag orkar. ikväll blir det plugga och ta det lugnt ! 

Blicken mot himlen med lyckliga tårar

Åh. min nya kamera har kommit. En canon eos 650 D. Är sjukt nöjd. Finns lite special effekter och grejer, sånt gillar jag. Typ touch skärm och film i HD. haha ... och sen tar den ju sjukt bra blilder. Så försöker lära mig den lite nu, de kan ta ett tag, men när jag kan den blir det kul ! 

BOSTON

 
En sånhär skönhet ska jag beställa hem imorogn/köpa snarast ifrån gina. Vet inte riktigt vilken färg jag ska köpa men det lutar åt den lila eller vita iallfall! Sjukt snygga 
och finns som sagt på Gina tricot för 199kr
 

i'm a bad gal

balla/snygga/fräscha inpirationsbilder ifrån nastygal.com

New Wedges

Här är mina nya skor jag beställde förra veckan ifrån stories.com 
Åh är så sjukt nöjd! BLIR SÅ SJUKT GLAD. 
perfekta till elsas konfirmation och asbra till sommarn. blir lång. längre. längst. 
Lite orättvis bild faktiskt, tycker dom e typ trippelt så snygga live. AHH,

14/4 2013

Lite suddiga och tråkiga bilder. Men detta samanfattar min dag helt okej. Massa mat och mys med familjen. 

she comes and goes

 
Har haft lite blömmor i håret idag. fin födelsedag också. Lite seg såklart, men de är väll så det automatiskt blir på en söndag. Var ute på laxbutiken med hela familjen och åt lunch och sen kom sofia hit och myste lite. Trevligt tycker jag ! Så permiären på mitt 17 åriga liv får helt klart godkänt. Tänkt vad tiden går fort.

Anonym

Grattis, haru fått ngt Nice lr? Kram

Sv: Tack så mycket !! ja , eller asså jag fick choklad, pengar, en mascara och ett linne av Sofia. Så för pengarna jag fick beställde jag en ny systemkamera. Det ska bli skönt att uppdatera sig lite ! Sedan fick jag ju spotify premium och lite sånt för ett tag sedan så jag är helt nöjd ! Bäst av allt var att få vara med hela familjen, det händer inte så ofta längre ! Kram på dig


det går så bra utan mig när allt fungerar

 
Hade en sjukt mysig kalas-kväll igår med kompisarna från skolan. Åt mat, cheesecake och chips. helt mätt fortfarande. Fick as fina rosor av anders och johan, så himla fint. 
Idag vet jag itne ritkigt vad som händer. Kanske träffa en kompis, plugga lite och ta det lugnt. 
Fyller år imorgon, sjukt vad tiden går fort. 17 år, ofta jag e så gammal.
 

100 suns

Hittade dessa tre bilderna på elsa ifrån puerto rico. finaste tjejen. 
Saknar verkligen värmen nu. 
 
Fick en fråga om vad för musik vi spelade på konserten i tisdags. 
Svaret på den frågan är blandat. men de var allt från Linkin Park, 30 secods to mars, kings of leon till Swedish House Mafia. 

So come on

Fotograf: Samuel isaksson


gårdagen bakom scenen

 
Åh, kan fortfarande inte förstå att det är över. Så himla kul var det. 
Ímorgon kommer troligtvis lite bilder ifrån kvällskonserten upp här. 
 

för fötterna

 

into the night,

Har gjot om lite på mitt rum , satt upp lite bilder och sådär. Måste ju vara fint när kompisarna kommer hem till mig på fredag på kalajs party. Mysigt
 
ÅH asså idag har varit den bästa dagen på så himla länge. SJUKASTE konserterna har jag varit med om. Så fruktasvärt roligt och sååå bra respons. så sjukt kul. åh vilket gäng. hade varit grymt att få göra om det igen. 
asså att få vara med och göra en konsert med dem bästa musikerna jag någronsin träffat är en ära. 
SÅ FRUKTANSVÄRT ROLIGT

 
 

wedge sandals

Minns ni att jag skrev om dessa skorna? Nu är dom beställda. Ska ha dem på elsas konfirmation den 4 maj, troligtvis till en beige klänning från acne. Åh jag tror det kommer bli skitsnyggt. 
skorna är ifrån stories.com

alla färger suddas ut till en gråare nyans

När jag kom hem idag låg ett brev på posten med smink. ÄNTLIGEN äkta bare minerals smink. Sist gång jag beställde fick jag ju fake, som ni kanske mins. och de va ju ingen annans fel än mitt eget, eftersom att jag beställde ifrån ebay. men man måste ju testa.. 
Just nu använder jag mig av färgen light-W15 och Medium beige-N20
Ska bli gött att få fräsh hy med bra smink igen. 
 

MUSIC FOR THE MASSES

 

Som ni säkert hört har jag vart iväg och repat flera gånger under senaste veckan. Det är inför benjamins, Jonas och Roberts projektarbete där jag är med i kören. De är så sjukt många bra musiker med och nu efter repen har alla blivit riktigt tighta. Så nu vill jag bara slå ett slag för detta och uppmana alla till att komma och kolla imorgon! Konserten äger rum på östrabo klockan 12.00 och 19.00. Den 19.00 kostar 50kr och konserten står för rent vatten i Etiopien, så dit går alla pengar. Sjukt bra, right? 
Kommer blir grymt !


DRINK COCA COLA

Köpte mig denna grymma t-shirten i göteborg här om dagen. Har kollat på den länge men aldrig riktigt slått till. Så nu hittade jag den på rean och då var det ingen tvekan. endast 99:-
 
felicia om Levi strauss & Co. 

Åh vad snygga! vad kostade dom och var det i gbg du köpte dom? :D

Sv: ja visst e dom ! Yes, köpte dem i göteborg på BeyondRetro, som sagt. För 349 :- 
Bara dit och leta, finns hur många snygga som helst ! :D 


off-white

Liten smygtitt på min balklänningen. Hela klänningen får ni se på baldagen! 
Är faktsikt riktigt nöjd med denna klänningen. Vissa tycker kanske de är lite tråkigt med vitt men jag tror det kommer blir väldigt fint om jag solar mig lite brun och sen kör på silvriga smycken. Funderar sedan på om benjamin ska få ha en silvrig fluga. Herman hade nämnligen det till olivia på deras bal och de va ritkigt snyggt. men vi får se. En sak som är säker är att det iallfall blir kul ! 

levi strauss & co

Köpte mig ett par nya shorts igår och en liten blomkrans eller vad man ska kalla det, ifrån beyond retro. . Är supernöjd och kommer bli så himla fint till sommarn. Hittade även en balklänning så nu slipper jag oroa mig för det! 

Rain washed out its glow

 
Hade på mig ett par trashade jenas från bikbok idag. 
Sitter just nu och lyssnar på musik, och bara tar det lugnt. De är jobbigt när man vet att man egentligen borde blugga men aldrgi får tummen ur. Nej men nu ska jag göra det. plugga spanska. blä

sunset

 
Sjukt fin kväll igår. Solnedgång, långa samtal och gött häng. Kunde inte blivit bättre. 
 
Idag har jag varit nere i stan och repat mellan 12 och halv 3. Sedan hem, äta mat och nu ligger jag ute i solen med elsa och steker. Sjutk varmt på våran baksida, mot husväggen, där det alltid är lä. SKÖÖÖÖNT. har saknat detta i typ ett år. 
 
 

Acqua Limone

Hemkommen från Göteborg. Har haft en fin helg hos mormor.Har Idag fikat lite med en kompis och sedan sprungit runt på stan och letat blaklänning, olivia ska visst inte sy den längre. Himla velande. Men hittade tyvärr ingen så de blir till att åka tillbaka till göteborg på torsdag. Såg angelica blcik på stan också. coolt ändå
 
Minns ni Acqua Limone tröjorna som var sjukt populära under 90-talet och över till 2000 ? inte för att jag var så stor då men, jo jag minns att mamma och pappa hade varsinn, pappa en mörkblå och mamma en gul. Har letat efer mammas flera gånger under tidigare år, men gett upp hoppet för jag inte har hittat den. När jag kom hem idag fick jag mig ett ryck och frågade farsan om han hade någon. Såklart har han sparat sin, helt fatnastiskt. Visst den e i XXL. men vad gör det, rätt snyggt. Tänkte att jag kan ha den i sommar, någon kall kväll. perfekt. Får helt enkelt fortsätta leta efter mammas, gult hade ju inte varit fult. 

RSS 2.0