31082015

 
gina favs
 
 
 
Favoriter från GinaTricot.

29082015

 
 
Fick denna fina buketten utav anders här om dagen erkänn så himla fiiin.
 
Va på liseberg igår en sväng och kollade på thomas ledin. Hade med mig kameran för jag tänkte att det självklart är roligt om ni får se lite bilder från en rolig dag på liseberg men då hde jag självklart glömt minneskortet till kameran hemma.. score. haha de va ju lagom skönt att gå runt och bära på den när jag inset att den inte skulle användas någonting alls. Typsikt mig också haha. 
 
Idag är jag ledig och chillar mest hela dagen och det är ju ingen ovanlighet när det gäller mitt liv. Chilla står alltid högt upp på "what to do. Ska träffa amanda när hon slutat jobbet för att planera lite inför resan vi ska göra nästa år!! den kmr blli grym, det är ett som är säkert. 
 
 

27082015




Senaste bilderna via min instagram. Så mysigt att man har instagram ändå, så man kan kolla tillbaka på det man har gjort och minnas. För man förlänger och förstärker faktiskt minnet genom bilder från platser och tillfällen. Hur trevligt som helst ju, eller hur? 

Ni kan även kolla in My grid På vsco här: http://viccan.vsco.co/grid/1
Där jag uppdaterar lite oftare med fler snapshots lixom.

Hoppas allt är fint med er och sov så gott <3

26082015

 
Först ser man domma fina fötterna och sen kollar man ner på sina egna och bara :) 
åh jag vill verkligen ha så fina tår och tåringar haha. Så nu ska jag faktiskt ta ett fotbad ocg fixa tånaglarna. Sånt man får unna sig när man är ledig och helt totalt ensam hemma. 
 
 
 

25082015

 
 
 
 
 
 
 
 
Hur trevlig va inte denna kvällen då?
Vi va ute vid beckas båt i söndags och hade tänkt oss lite grillning på en ö och fiskning. Men vi fick inte riktigt igång båtmotorn så slutade med att vi grillade vid bryggan där båten låg och fick ro ut för att fiska. Inte för vi fick någon fisk men. haha det va så roligt ändå, och ljuset den kvällen. Jag var heeelt såld på den solnedgången!
 
 
Lööööning idag jag är ledig och jag ska träffa lovisa, kan det bli bättre kan man undra. Tror faktiskt inte det. Maxat. Igår fick jag lite klarheter kring jobb till hösten så jag hoppas verkligen att det löser sig och att jag får något fint jobb att sysla med. Woho. 
Ha nu en härlig dag!!
 
 
 
 

24082015

 
LACE UP FRONTS
 
 
 
Okej såhär är det. Jag är typ helt obsessed av lace up fronts, alla möjliga toppar, bikinis eller blusar. Jag har varit sååå när på att klicka hem allderles för mågna, men hejdat med då jag inser att jag verkligen inte har råd att shoppa så mycket som jag vill. Men idag ska jag faktiskt klicka hem en, jag tror jag har hittat precis den jag vill ha, och den ska bli min. För minst en måste jag ju få ha... Men visst är det hur fint som helst, älskar ju 70s viben. 
 
 

23082015











Titta vad jag fick hem på posten! Mitt gamla Malene Birger skal va ju helt typ brunt efter att ha använt det varje dag sen julafton haha. Så kände att det va dags för ett nytt, gjorde ett spontanköp och när jag fick se det på mobilen kändes det helt rätt, så fint tycker jag. 

22082015












Detta är min tröst när jag är sjuk och så fick de bli i torsdags när jag va hemma och sjuk också. Pannkakor med nutella frukt och toppat med florsocker. Jag mår bra av pannkakor haha. När jag satt där och läste min tidning så kände jag bara detta är den bästa maten jag vet troligtvis, eller mat och mat bästa grejen, godaste grejen. Jag är lixom en sån person som skulle kunna dricka pannkakssmeten. Och japp det är 1 kg nutella ni ser.  Det är tyvärr på den nivån. 

Idag är det lördag och jag är ledig!! Ögonen är allt bättre men alltså igår på jobbet, jag kände bara hur de rann och sved och jag snöT mig och hosta :) så fräsch personal, så höll mig i disken från start till slut. Så jobbigt när de sätter sig i ögonen just, hela jag är lixom svullen och ser helt förstörd ut. Aja, från en sak till en annan, ikväll spelar Samuel ljungblad i pingstkyrkan klockan 18. Ni vet han som sjöng utmarchen På prinsbröllopet i juni, alltså gospel för hela slanten. Om du är sugen på att gå så kan Jag troligtvis rassla fram en gratisbiljett hihi så då är det bara att säga till! 
Ha en fin dag, 



21082015


























Segling kan ju vara helt fantastiskt om det är fint väder, vi hade en asbra vecka på havet och här är lite bilder därifrån. 





20082015











Its in the details Som man brukar säga. Vet inte riktigt om jag har visat er denna blusen som jag köpte hem i början av sommaren.  Tycker verkligen den är bäst, älskar fransarna i ärmarna och det fina brodyret Kring v ringningen. Oh lala tänkte jag och sen har de vart så dåligt väder att jag nästan bara fick använda den när jag va på Mallorca. Men nu kikar solen fram allt oftare och värmen har faktiskt dragits upp rejält så nu är denna blus påt igen! Love IT

Skulle jobbat idag men har efter way out west dragit på mig en sån sjuk förkylning som inkluderar feber SAMT att jag har fått ögpninflamation. Tänkte ju visa Mina nya fransar och tips tipsa er men det blir inget med det på ett tag, ni vet var med röda rinnande ögon, inte superhett. Så jag sitter hemma och gör mest ingenting, typ blundar för att ögonen inte gör lika ont då. Hoppas iallafall kunna pallra mig iväg till jobbet imorgon igen! 


18082015

 
 
 
 
 
 
Va som tidigare sagt på spa sön- mån och wow va skönt det va. verkligen avslappnande och supermysigt att få umgås med lillasyster och mamma, kvalletid. 
 
 
 

17082015








Dessa bilder får sammanfatta mitt way out west. Det va verkligen så himla mycket bra som hände. Hanna kom hem från Brighton så fick träffa henne, fick lyssna på massa bra musik och skratta med många härliga människor. 
Jonathan Johansson var, såhär i efterhand bäst enligt mig. Jag har lyssnat på hans musik så länge och den Jonathan som jag sedan fick se live ännu bättre än jag någonsin kunnat önska. Sedan var Susanne sundfør, first aid kit och Florence and the machine absolut uppe på toppen av de bästa under hela festivalen. Åh och så har jag fått till mig massa bra nu musik att ladda upp med inför sensommaren, höst och resor!! 
Bla FKA twigs, noonie BAO, rae Morris och tityo s nya album. Lyssna lyssna tips tips! Ni för ha en fortsatt härlig dag, så ska jag fortsätta med mitt spaande 💁🏼

16082015







Idag har vi spaat jag lillasyrran Och Mammi, helt perfekt efter festivalhäng. Way out west va för fantastiskt men jag va väldigt dålig på att använda systemkameran men lite mobilbilder skq ni allt få se kommande dagarna. 
För mer dagliga sapshots kan ni följa mig på Viccan.vsco.co :) 

Efter lite behandlingar idag så är jag redo att sova och imorgon kommer Jag noga vara mitt rätta jag igen, helt förstörd efter festival, min kropp har lixom gjort ont haha. Men det var absolut värt det! Nu ligger vi på hotellrummet i matkoma och ska sova. Hur skönt som helst! 
Godnatt 

13082015

 
 
 
WAY OUT WEST börjar idag.!! nu åker jag, har ingen aning om vad jag ska ha ha på mig, för det brukar ju ca alltid regna när jag är på festival och nu är det sol??? men jag ska inte klaga!!! hörs imorgon !!
Hade fint!
 

12082015














Ett gäng bilder från seglingen. Först och främst vill jag säga: dessa bilder är helt oredigerade, då fattar ni ljuuuuset den kvällen. 
Så himla trevlig vecka alltså, skönt med sol och natur lixom. Rensa lungorna lite. Nu är jag tillbaka och Jag är ganska ledig. Har jobbat idag. Imorgon börjar way out west, allt är bra, väldigt bra!!! 




11082015








Alltså gult är så fint. Här är min nya klänning frön mangos rea. Testade den i Palma när vi va på Mallis men köpte den ej och ångrade de SÅ mkt. Men när Jag kom hem hittade jag den på rea. 149kr(!!!!!) så köpte en svart också haha. Sååå festivalig och 70s. Blir perfekt till way out west som börjar på torsdag.

Ska försöka börja blogga. Jag vill verkligen men jag typ prioriterar det inte som jag borde. Förlåt för det. Så kul att alla ni som kollar in gör det varje dag trots att jag hela tiden bara ljuger och inte bloggar på månader. Ni äger!!!



RSS 2.0