30012015

 
 
wanties
Åh, såå mycket som jag vill införskaffa nu. NUNU. Ska faktiskt klicka hem lite grejer nu på direkten, kan ej hålla mig mer. Klockan och sminkborstarna är ett måste, likaså jeansen och svart nagellack. 
 
Denna kvällen spenderar jag framför säsong 6 av vänner. har passat noomi tillsammans med anders nu i eftermiddag, sen drog anders på träning och jag hamnade i soffan.
Ligger nog helst kvar här, äter lite kvällsmat med elsa och marcus och sedan går jag och lägger mig, Jobb imorgon och sedan kolla när anders och grabbarna spelar SM om jag hinner. Ha en fin kväll vänner ! 
 

29012015

 
Tog lunch ute i backen häromdagen, och himmel va gott samt mysigt det var. Mamma jag och elsa delade först på en skål med hemmagjorda pommes och avslutade med vasinn voffla. Verkligen så gott och välbehövligt. 
 
Nu sitter vi i bilen tillbaka till Sweden. Några timmar här och sedan in i rutinerna igen. Nästa skidresa blir i Mars, till Idre tillsammans med familjen, släkten och Anders. Woho, längtar. 
 
 
 

28012015

 
Suttit här en stund ikväll. Fixat lite bilder ifrån resan och kollat bloggar. Pluggat och kollat mejl. Skönt att ta det lugnt efter en lång dag i backen. Har ju träningsverk överallt i heeeela kroppen. Så känner mig redo att åka hem imorgon. Nu ska jag sova. Natti

27012015

 
Fantastisk dag i backen. Massa sol i nypistade backar. Häääärligt.Tog en tur med längskidor tsm med anna lite tidigare idag. Aldrig gjort det förrut men var faktiskt riktigt kul och svettigt ! Sitter just nu i lobbyn med de andra och inväntar kvällsåk. Tusan va skönt det är att komma ifrån skolan, särskilt när man veeeet att de andra sitter där och sliter, haha. 
kraaaam
 

26012015


Lite mysiga bilder från idag. Har inte kommit på något bra sätt att få med mig kameran ut i backen så fick nöja mig med lite mobilbilder idag. Så härligt här, och när solen tittar fram är ingen nöjdare än mig. Imrn ska det bli sol hela dagen så då ska jag sitta i backen en stund och sola ansiktet! hoppas allt är bra med er, kram 

25012015

Framme i Hafjell nu, så fint här. Tog några timmar i bil för att komma hit men nu så. Lite fika och bad nu innan middag ! kram
 

25012015

Följ: byvix


Hej på er. Tänkte bara berätta att jag skapat en ny instagram där jag kommer lägga ut bilder som inspirerar mig, mest för att jag ska få något att göra med alla bilder jag tar och sparar ner. Där kommer ni kunna se mycket fint, för de som är sugna på det! 

Sitter nu i bilen påväg till Norge och hafjell för lite skidåkning. Ska bli kul, framför allt att fota dock haha. Ser det nästan mer som en fotoresa just nu än en skidresa. Så mycket snöiga bilder kommer komma upp här de kommande dagarna. Kram på er ! 

24012015

Kollar på handboll och äter kvällsmat med Anders just i detta nu. Ett litet hejdåmys innan jag drar till fjällen imorgon på morgonen. Köpt lite bra att ha grejer till resan så känner mig fatkiskt redo att åka. Ska bli himla kul att få åka skidor igen, hoppas på endast fint väder. Hoppas Hoppas Hoppas. 
 
Ha en fin kväll ! 
 

23012015

Här kommer mitt lilla tips om kokosolja till er:
1. Här är kokosoljan jag använder, ekologisk. Alla funkar dock. Vet tex att Lovisa och hanna använder en ifrån "kung Markatta". Smidigt då det även kan användas i smoothie, mat, kroppslotion eller med lite socker i så funkar den som kroppsskrubb i duschen. Hur smidigt? en allt i allo olja. 
2. Börjar med att ta upp en lagom stor klick med sked (eftersom att oljan i början är i fast form) som jag lägger i handen. 
 3. Sedan värmer jag upp denna lilla klick mellan händerna, eftersom att den blir i flytande form vid 25 grader. När oljan är flytande i handen så smetar jag in den i hela håret. Från rötterna ända ut i topparna. 
4. Det krävs några klickar med olja för att täcka håret och när det är helt dryyypande fett så är jag klar. Som ni ser på bilden så använder jag alltså så mycket att håret ser blött ut. 
5. Sedan slänger jag upp håret i en handuk. Låter det torka in lite och göra det den ska, haha. Mit brukar sitta i typ en timma. Jag sätter i det, kollar på något på tv eller någon serie i väntas tider. Himla smidigt att ha ansiktsmask när man ändå är igång så känner man sig sååå fräsh efter. 
 
6. Sköljer ur håret, använder både schampoo och balsam i duschen. MEST balsam eftersom att det är oljelösande, så balsam i heeela håret. Håret blir så mjukt då med. Samt det är himla tråkigt att gå ur duschen och låta det torka, och så inser man dagen efter att man missat lite olja som ligger kvar vid tinningen eller nacken haha. Tyväääär så har jag ingen före och efter bild, trodde lixom inte mitt hår skulle må så himla bra som det gör utav kokosoljan. Sedan att mitt hår är väldigt fult i färgen är en annan femma. Men mitt hår känns iallafall såå mycket typ tjockare, friskare, mindre torrt i topparna (=att topparna inte blir kluvna lika lätt). Känns även som att det har växt snabbare, men det vet man ju aldrig, kanske är inne i en "håret växer snabbare period". (Denna inpackning gör jag en gång i veckan)
Hoppas verkligen någon av er tar er tiden och vågar testa detta, så hoppas jag också att ni kommer känna samma resultat som jag. 
 
 
 
 
 
 
 

220112015


Senaste på min instagram. 


Ingen uppdatering igår, pluggade ihjäl mig inför provet idag. Tyvärr. Jobbade efter skolan idag och sedan har jag bara tagit det lugnt och NJUTIT av att vi just nu inte har något alls i skolan och att jag åker till havefjell i Norge på söndag. Åh ska bli såååå kul och skönt med skidor massa snö, bad och bastu i en vecka. 
Imorgon tänkte jag visa lite bilder på hur jag använder kokosolja i mitt hår, pga rekomenderar det till alla som känner att deras hår är torrt, livlöst, matt, kluvet i topparna osv. Hoppas ni gillar det. 

Godnatt på er! 

20012015

Åh, jag har en ljusrosa kappa nu. haha, ni som känner mig vet att jackor kan göra mig knäsvag. Är jag ute och shoppar, och ska hitta någonting att ha på mig, allt annat än jackor så hittar jag ändå bara jackor.
Och så är det ju just denna kappan. Kollade på den i vitt när jag var i spanien första gången. Köpte den inte då, men när jag kom hem ringde jag mormor och bad henne köpa hem den åt mig. Sen åkte vi ner till spanien några veckor senare, då köpte jag den med mig hem i svart, oh ja nu förstår ni. Mormor kom hem med denna till mig i söndags för att jag skulle kunna slutföra just denna kollektion av jackor. Så är det med det. 

Nuuuu tänker jag ta bilen hem till anders och mysa. Det behöver jag. Tv mys och plugg hade vi tänkt oss. Hoppas ni får en superfin kväll, kramis
 
 
 
 
 
 
 
 

19012015 RED

 
 

18012015

 
 
 
Hade en så mysig kväll igår på kerstin på torget. Firade Bea som fyllt 19 här om dagen med mat och trevligt sällskap. Tjejer som jag verkligen tycker om. Tack för en perfekt kväll!


17012015

Sushikväll hos mig igår. Så mysigt att alla kom och att vi gjorde det tillsammans. Sedan att jag inte är jättemycket för denna typ utav mat, än så länge, är en annan femma. Testade och har ännu inte lärt mig att gilla smaken tyvärr men hoppas typ att det kommer. De e ju himla fint att unna äta sushi menar jag. 

16012015

Har alltid typ älskat amerikanska pannkakor, och idag kände jag och elsa att det var allt för länge sedan. Efter skolan drog vi igång plättgärnet och stekte så det stog härliga till. Grymt gott blev det också, men ringlar över lite honung, floursocker och bär till det. äsch va gott. 
 
Detta recept använde vi: 
  • 2 1/2 dl vetemjöl 
  • 2 tsk bakpulver 
  • 2 msk socker 
  • 1 krm salt 
  • 2 1/2 dl mjölk (3%)
  • 2 msk smält smör 
  • 1 ägg 
  • smör till stekning
 
Nu kommer snart massa kompisar hit, vi ska göra sushi kolla tv och chilla. Party att det är helg! Ha det gott <3
kramis
 
 

15012015

 
Saknar dessa gullebarn som bara den. 





 
 
 
 

14012016


Jules, favorit Jules 

13012015

Mycket smink nu, får ursäkta. Men detta fick jag hem idag.!!! hurra som en väntat på en ny bra på concealer samt på att få testa detta läppstift. Det är läppsitftet Creme d'nude och concealern MAC pro longwear concealer nw20, ifrån MAC. Det är ju så kul med nytt smink, åh och nu ska jag lära mig contouring fullt ut och även att lägga ögonskuggor, tkr det är sjukt svårt men övning ger väl färdighet, nångång. Tråkigt bara att mina läppar typ är maximalt uttorkade i 5 månader till pga denna medicinen = inget läppstift. 
En liten bra biverkan min medicin har är dock att jag inte producerar fett eller talg i hårbotten, vilket innebär att håret aldrig blir smutsigt?! så skönt. Har inte duschat håret sen i fredags och det ser fortfarande nytvättat ut, drööööm. 
 
 
 

13012015

Åh detta va så mysigt. Mycket poolbad när vi va i spanien tilsammans, och kul hade vi. Saknar det så mycket.
 
Mår bättre idag. klarade mig igenom min skodag, som jag nu insåg innehöll endast en gitarrlektion på 20 min, så jag ska väl inte klaga egentligen. Drog till gymmet efter den lektionen där jag träffade kattis, så tränade lite med den goingen. Allderles för sällan det händer. Men att träna på typ fastande mage ,pga att skolmaten smakar så himla dåligt varje dag, är ingen hitt så ska inte påstå att det blev ett hejdundrande pass haha. 
 
 
 
 
 

12012015

Fick hem detta contour kit från anastasia beverly hills idag. Väntat på det typ i tio dagar, helt seg leverans denna gången. Har varit sugen på att köpa detta jättelänge, alla har den ju och pratar så himla gott om den. Så nu är det min tur att testa, och framförallt lära mig att jobba med sånthär contour kit. Ska bli kul att leka med denna ! 
 
Så himla konstig dag. Känner mig väldigt ledsen och deppig ikväll. Får väl kura ihop mig framför tvn nu för att få tankarna på annat. Hoppas allt är bra med er!
Godnatt 

11012015

 

10012015

 
Träning i morse. Skönt att komma igång efter jullovet. Tightsen på bilden kommer ifrån adidas och är himla sköna. Har dom i både rosa/svart och vitt/svart. 
 
Så seg dag idag. Men så skönt ändå. Att bara ta det lugnt med mamma och pappa. Sitter just nu och kollar på sommaren med Göran och är absolut redo för att sedan lägga mig och sova. 
För övrigt är det såååå skönt att jag börjar se resultat med min akn, känns det som iallafall. Ser mycket bättre ut idag, så det är positivt. Hoppas allt är bra med er. 
 
 
 

10012015

 
Hej ! Detta fantastiskt braiga paket fick jag utav mormor och morfar i julklapp. Schampoo, Balsam och hårolja som jag tokälskar. 
Har duschat med detta några gånger nu och wow, mitt hår blir så sjukt smooth alltså. 
Utöver dessa produkter i håret så har jag idag börjat använda kokosolja som inpackning. Känns lite speciellt första gången eftersom att det bara var vanliga olja man har i, men samtidgt så blir ju håret magiskt mjukt och fint och lent efter tvätten. Och det bästa är ju att  detta sker med hjälp utav helt naturliga ingredienser som bygger upp och gör håret mjukt ifrån grunden istället för vanliga inpackningar som säkert innehåller massa bra oljor och mjukgörande grejer men även tex parabener och alkoholer som är skadligt för håret. 
Ah som ni märker här så har jag försökt ta tag i håret för att få det att må bra på riktigt. Blir kul att se resultatet om ett par månader! 
 
 
Åh helg så skönt. Lovet är ju ett minne blått så de ska bli skönt at få sova ut på riktigt imorgon igen. 
Lite träning imorgon tänkte jag mig också, och städa rummet, plugga lite och ta det lugnt. Inget jobb denna helgen ser det ut som heller, vore ju gött att få in pengar, men samtidigt får man absolut njuta av de lediga helgerna man får. Nu ska jag dra igång ett avsnitt utav vänner till och sen somnar jag som en liten bebis, haha.
Godnatt och kram 
 

Mac




08012015

 
Hej vänner!
I julkapp fick jag en iphone 6 av mamma och pappa, vilket inte kom som en superstor överaskning då det var iprincip det ända jag önskade mig. Jag som haft en tragig iphone 4s sedan en lång tid tillbaka var ju väldigt skeptisk till hur denna himla stora telefon skulle kunna ersätta denna lilla smidiga 4a. Men idag är jag för tusan helt såld, jag älskaaaar min nya telefon, sååå fin. Fick det fina skalet som ligger brevid ifrån Elsa i julkapp och det passar ju perfekt till med gulddetaljerna. Så om du ska införksaffa dig ny telefon och funderar på vilken för en så rekeomenderar jag här och nu denna guldklimp. 
 
Fått gjort en hel del idag. Börjat skolan efter ett välbehövligt jullov=första dagen på sista terminen är avklarad!! hurra för det. Sedan har jag bokat tid hos frisören, en förändring ska ske tänkte jag mig, super taggad på lite vårhår. Varit en sväng hos optikern och gjort lite sånt, ni vet sånt man måste göra men skjuter upp.
Nu ska jag äta frukt, kolla på vänner och sen ta ikapp lite skoljobb, har alltså hamnat efter efter första dagen i skolan. Vill inte påstå att jag och lovisa är aktiva på lektionen när vi hittar roliga sminkprodukter som vi vill ha. hahaha vi kan prata i timmar. 
 
 

Black n white

 


 
 

07012015

bilder från en mysig förmiddag med familjen. Vi gick strandpromenaden tillsammans i solen, mysigt men så väldigt kallt. Vad säger vi om denna vintern? kanske dax att lämna nu, trots att det är januari är jag SÅ redo för vår förstår ni. Tänk till våren, när min behandling börjar ta fart på riktigt, huden blir fin, studenten väntar och solen väääärmer.
 
Idag har jag legat i soffan och sängen och kollat vänner, ja klockan e strax efter 15...? ska fixa ihop någon lunch till mig och elsa och sen ska vi köra ett träningspass på det så kanske det kan bli något utav den här dagen ändå. Kramis
 

06012015





04012015

 
Ett gäng bilder ifrån hur jag firade nyår. Började såhär, med fantastisk middag, trerätters. Vi hade en trevlig kväll mycket skratt, sedan drog ett gäng vidare till stan och kvar var jag, otto, olle, becka, anders och johan, så vi avlsutade kvällen i bastun med lite soft musik i bakgrunden. Perfekt start på det nya året skulle jag påstå. 
 

2015

haha blir så glad pga att jag inte har bloggat på månader och det fortfarande är så himla många som faktiskt är inne här varje dag och kikar. hallå eller. VEM är jag som inte bloggar när jag faktiskt har läsare. 
Jag tänkte dra hur läget ligger till. Jag äter en ganska stark medicin mot min akne nu, och det vart ganska mycket utav allt detta, med behandling och sånt på en gång. Har bara hållt på i två veckor men de innebar en liten process att faktiskt bestämma sig för att gå på denna behandling i ett havlår, samt till att börja med medicinen. Men nu är jag mitt i det och allt känns bra för tillfället, inga jobbiga biverkningar eller så.
Jag bloggar på en annan blogg, som för tillfället är privat, där jag lägger upp bilder och skriver lite om min behandling, en gång i veckan, för att jag ska kunna se utvecklingen och förbättringen, mest för min egen skull. Men denna privata blogg kanske jag kommer låsa upp längre fram så ni får tillfälle att läsa där om det är någon som har samma problem och ska börja med samma behandling med isotretionen, och vill veta mer eller om det är någon som är nyfiken på att se hur det går bara. Nu vet ni det. 
 
Så tänkte jag sjävlklart försöka ta tag i denna bloggen med. Har jag sagt 1000 gånger men de har varit svårt att få ihop allt med skolan i kombination med att det har varit en så sjukt tuff höst och vinter för mig, aldrig varit med om liknande. Men ser på något sätt ett ljus i tunneln lixom. 
 
Tack för att ni fortfarande kikar in och fortsätt gärna med det! pussar och kramar från mig. 
 
 

RSS 2.0