Ledig tisdag

Min pellobello jacka kom till användning idag! Dock alldeles för kallt för den. Hur kan de va typ 3 + grader men kännas som

10- för att det är så rått? Det når typ in i själen på mig. 

Haft ledig dag med Anders idag. Fått gjort lite ärenden och senare tog jag en fika med Josefin och Matilda. Så mysiga tjejer det där. Sista dejten med Matilda också innan hon åker och reser i 4(!!!!) månader. Är så avundsjuk eller, tror jag dör. Fatta fyra månader. Dubbelt så länge från senast jag reste. Vill så gärna. Och samtidigt inte alls, för det är ju jobbigt att vara ifrån familj vänner och pojkvän. Men tror ändå att det bli minst en lång resa till innan jag är färdig som backpacker. Jag har nog bara börjat. 



STOCKHOLM STOCKHOLM

Sov hos Johan och becka fredag till lördag, dom hade fixat god kvällsmat och så snackade vi skit hela kvällen. Kan inte bli bättre än så. Sedan gick vi upp tidigt på lördagen för att möta upp Olle på en lunch/fika. Supermysigt. Så skönt att ladda upp med dessa personer, fylla upp glädjemätaren och få sig ett gäng Goa skratt så man klarar sig året ut. 


Efter fikan så drog jag vidare till Långholmen där det bjöds upp till rejält julbord! Väldigt gott men alltså. Man.Vill.spy. Efter ett sånt julbord. 
Dagen avslutades på mall of scandinavia med Elsa där vi fick inhandlat de sista julklapparna. Toppenhelg med andra ord! 





Kära Tomten...

Har lyckats få till några riktigt fina saker jag önskar mig i julklapp. Allt från inredning till smink och smycken. Är såååå himla sugen på att testa blondinbellas produkter. Hör massa gott om det märket och det ska ju särskiljt vara bra för folk med problemhy, vilket jag har. Hade varit så roligt om de funkade bra för för mig, både för att jag behöver ett märke jag kan lita på, men även för att Isabella löwengrip är en så himla inspirerande person. 


Sitter just nu i bilen påväg till Stockholm. Imorgon ska vi äta julbord inne inse i stan och inatt ska jag sova hos becka och Johan ! Woho, ska bli sååå himla mysigt. Lyxigt med en ledig helg innan jul också. 


The fluffy pink

Hej! Det är redan den 15 december. Inte ens 10 dagar till julafton!!! Längtar faktiskt lite ändå, även om jag personligen inte är någon riktig julfantast. Varken musiken eller julstressen Lixom inspirerar mig. Kanske beror på att julen inte alltid varit glada miner , frid och fröjd för mig.Så det bästa är att ta julen precis som den kommer. Bara gilla läget . 


Kolla min fina fake pälsjacka jag fick hem häromdagen. Från Gina såklart!! Men gillar den verkligen, blir nog bra både till nyår och hela våren! 




rundtur i våran lägenhet

 
 
Lite blandade bilder ifrån våran lägenhet. Lite lite med julpynt, men det är väl sånt som man samlar på sig med åren antar jag. Har ett genomgående tema som har fått bli fjäderlampor i alla rum ungefär haha, men de är så det blir. Gillar man verkligen något så ska man gå all in på det eller hur?
Annars är den allderles lagom i storlek, 58 kvm. Perfekt för två personer. Trivs verkligen i denna staden, så skönt att det kan bli så bra när man gör något så spontant som vi gjorde. Ikväll har vi bakat med Emil och Josefin, lite lussebullar och julmust fick det bli. supermys!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maggio på stadion 2016

 
 
 
Lite bilder från i somras när vi såg Veronica Maggio på Stadion i Stockholm. Helt fantastisk konsert, och dag för den delen. Alltid lika roligt att komma till stockholm, till vännerna och bara hänga. Blir alltid lyckat. 
Det är typ 4 månader sedan, men ändå känns det som att det va så nyss. I helgen ska jag till Stockholm igen.  Tanken är att vi ska äta julbord med släkten men jag hoppas att jag inte lämnar stockholm på söndag utan att ha fikat eller lunchat med vännerna där uppe. 
 

NYSTART

Hej. Jag tänkte börja blogga igen, för min egen skull mest. För att jag själv ska ha något att göra och för att ge utrymme för mitt intresse för både foto, mode och musik. Det blir så lite tid över till sånthär om man inte har någonstans att göra av allt material man samlar på sig, eller alla ideer man får. Allt från vardagsbilder, mitt hem, kläder, musik, naturfoto osv kommer laddas upp här. För innerst inne vet jag hur mycket jag älskar det. Ska bli roligt och spännande att se vad det blir av detta. 
 
Annars väldigt roligt att läsa om vad som hänt sedan senast jag bloggade. Skrev brev till Anders innan resan till asien. Det var nog det sämsta jag kunde göra, klart han bara saknade mig ännu mera haha. Usch och vårat förhållande mådde INTE bra av dom där breven alltså. Ställde till det en hel del. Resan va ju fantastisk på många vis dock. Man vill ju bara uppleva det där igen. Jag utvecklades så fruktansvärt mycket som person och lärde mig mer om mig själv än jag någonsinn trodde va möjligt. Och tänk att när jag skrev senaste inläggen så hade jag ingen aning om att jag ett halvår senare skulle bo i alingsås (?) och ha ett vik på ginatricot, alltså ett jobb som jag ÄLSKAR, med fantastiska kollegor. Och vara sambo med Anders, samt ha hittat massa nya fantastiska vänner här. Åh livet har sina vändningar. och jag är så glad över att kunna läsa dessa gamla inlägg, för jag mår så himla mycket bättre idag. Tack livet. 
 
 
 
 
solnedgång från våran balkong, blir nog mer än härligt att spendera kvällarna här är våren kommer. 
 

RSS 2.0