28022015★

 
 
 
 
 
 
 
hahaa världens mest underbara, glädjetårar efter presentöppning. 
 
 
 
 
 
Världens bästa becka. 
 
 
Huuuur bra kväll va det igår. Alltså vad jag älskar er mina fina vänner. Så roligt, alla va så fina och SOM vi dansade hela kvällen/natten till 90s musik. Vill bara säga såååå mycket TACK till hanna och lovisa som fixade denna härliga förfest, och grattis till er två! Hoppas framförallt ni två var nöjda med eran kväll! <3
 
Idag har jag varit varit en sväng på torp med mamma och elsa för att köpa nytt glasskydd till mobilskärmen, sen drog vi in till stan och shoppade på livingroom, EN SJUKT fin klänning/skjorta/blazer, vet ej vad jag ska kalla den men den är suuuuperfin. Köpte även ett nytt värmeskydd, från Uniq one. Kommer nästan ett inlägg om det ikväll typ, pga rekomenderar den sååå mkt till alla er tjejer! 
Hoppas ni mår bra! kram
 

26022015

Hade sovmorgon idag, alltså de e så mkt värt. Jag känner mig så mycket gladare i skolan när jag fått sova ut på morgonen. Skönt att gå runt i en jumpsuit hela dagen också, kände mig jättemysklädd.
Efter skolan, som förövrigt bara bestod utav 2 samhällslektioner, åkte jag hem till anders och åt och sen direkt till jobbet för att stänga. Imorgon e det för tusan fredag, och jag ska för tusan på 90-tals fest. Såå taggad, taggad till tänderna. Hoppas ni mår fint och njuuuuter av att det är fredag imorgon. Kram
 
 
 
 

25022015




Haha jag har ju vart helt fast i den gamla  serien vänner de senaste månaderna. Blev direkt galen i Jennifer Aniston och hennes kläder. 90 tals mode e ju typ de bästa som finns, och så bara helt plötsligt förra veckan så kom nyheten att nästa studentfest har tema 90-tal. Och vem är inte den bästa inspirationen för detta tema om inte självaste Jennifer Aniston och gänget från vänner. Jag SVIMMAR, jag kommer SÅ vara där, hoppas på sååå mkt höga jeans, sneakers, korta toppar, krusat hår, håret i bullar, slingor i luggen, läpppennor, sportiga tishor, rutiga skjortor. WAAAA kmr bli SÅ kul, fattar ni, när man va liten och lyssnade på spicegirls och drömmen var att se ut som Victoria Beckham och tugga bubbelgum. På fredag ska jag. Hoppas verkligen att niiii också går in för det, drömtema.

24022015 ❂


 
En lektion idag och sen drog jag till sjukhuset för att få reda på lite mer om hur länge jag ska äta min medicin och hur upplägget ser ut månaderna efter jag slutat med kuren. Kommer ligga projekt för mitt ansikte hela sommarn och hösten, blir nog inte helt klar förens nästa vinter när man räknar med att få bort ärr osv. Så så ligger det till på den fronten, men de e bara att kämpa vidare. Köpte med mig lite donuts hem, kunde ej motså, sååå fina samt perfekta i smaken när dom e så färska. haha. Fikade lite med anders och kollade på Carlotte Kalla när hon kammade hem guldet, magiskt. 
 
Nu ska jag ta et lugnt och plugga lite. Ikväll väntar ett bodypump-pass för mig Otto och Amanda.
kraaaaam på er, ha en fortsatt fin dag! 
 
 
 
 
 

23022015

 
 
En morgon hos mormor och morfar. Att vakna där alltså, alltid så lyxigt. Mitt favoritställe på jorden tror jag. 
 
Första dagen i skolan efter lov. Är heeeelt trött och slut i kroppen. Träningsverk överallt sen gårdagens bodupump pass. Är fortfarande skakig i benen när jag går i trappor, stabil tjej. Men de e väl bra trots allt!
Nu är det dags för att plugga ikapp lite, redovisning i svenskan på fredag som jag knappt börjat på, så nu ska jag skriva lite på den och sen ta mig igenom denna skoldag. Hoppas allt är bra med er ! 
 
 
 
 

22022015

Här får ni ett litet men himla bra tips ifrån mig. Seche Vite - dry fast top coat.
Ett enligt mig fantastiskt bra överlack eller topcoat eller vad du vill kalla det, som gör att vilket nagellack som helst håller så mycket bättre samt ger det en hård och glansig yta. Inte nog med det så är det snabbtorkande OCH du kan måla det direkt på ditt vanliga lack, trots att det ej torkat, utan att det ska kladda och bli fult. Ni vet det blir ju typ alltid snyggast att måla två lager och de tar alltid evigheter för två lager att torka. Så detta är perfekt för mig som inte orkar vänta på att lacket ska torka, samt som alltid river bort lacket under första dagen för att det kan vara lite mjukt eller sitter "löst" typ. Jag köpte mitt på ebay för 55 kr inklusive frakt. Frakten tog ca 2 veckor men de va värt de då jag inte sitter på jättemycket pengar haha. Det finns även på vanligare affärer som tex kicks för 129:- 
 
Kicks Här 
Ebay här 
 

21022015







20022015

 
 
 
Hej på er, hoppas allt är bra !
Ni får ursäkta för så himla mycket fikabilder det senaste haha, men fika är en stor del utav mitt liv. Så det är bara att gilla läget. Kan bara säga att dessa semlor vi fick hos mormor var helt OUTSTANDING. perfeeeekta. 
Så ingen var väl gladare än jag. En semla om dagen i februari ungefär, helt okej enligt mig faktiskt haha. 
 
Har varit och tränat precis, ska duscha och äta lite sen kommer lovisa hit. Vi har inga planer för dagen så det blir skönt, chilla och prata, dricka kaffe och såklart fika. Kramis
 
 

19022015

 
Såhär såg jag ut idag. Blå helt enkelt. Älskar denna blåa färgen, så fin. Tillsammans med mina svarta lite pösigare raka byxor och mina adidas superstar som jag gillar så mycket. 
Hade faktiskt en jättemysig dag på stan, fick shoppat lite välbehövliga saker, besökte rapunzel för lite snicksnack om mitt hår (sjukt va duktiga och hjälpsamma dom är där, bäst)  och sedan åt vi lunch på Vapiano tillsammans med olivia som lyckades få rast precis då. Perfekt dag. Imorgon blir det nog lite morgonträning och sedan ska jag träffa lovisa som jag saknar så mycket! Ha en superfin kväll, kramis
 

18022015 ♕


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kände att de va så tråkigt väder ute och jag ville verkligen hitta på något idag så ja, blev cupcakade bakande med Anders <3 Haha vi hade det mysigt, trots att de kanske inte blev ultimata när det kommer till utseendet. Väldigt svårt att göra ett fint mönster uppepå lixom, vi får öva. Goda blev dom dock verkligen. 
 
Eftermiddagen bestod utav packning och sedan ta tåget med elsa till mormor och morfar i Göteborg. Så nu ligger vi här i nybäddade sängar med vita lakan. Blir till hotellvistelse varje gång man kommer hit, SÅ lyxigt. Både att vara med mormor och morfar och få allt serverat. Handukarna ligger på sängen och allt sånt ni vet. Imorgon blir det en förmiddag på stan innan jag far hem för lite kvällsjobb. Ha det fint <3
 
 
 
 
 

17022015

 
Min lampa. Visst äger den. 
 
Kollat ikapp avsnitten jag missad från vampire diaries, så nu är jag fast igen. Gudars vilken bra serie. Snart bär det av ner till stan med Anders för att fika semla idag på fettisdagen och fixa lite ärenden haha. Blir nog en skön och lugn dag. Hoppas allt är bra med er! 
 

16022015



Lång dag idag trots att jag sov ovanligt länge och att hela förmiddagen endast bestod utav seriekollande och att äta mat. Eftermiddagen fick iallafall bestå utav ett gött pass på gymmet med Amanda och efter det hem och fixa oss innan vinprovningen med jobbet. 
Trots att jag inte är en speciellt stort vinfantast då jag avskyr smaken av alkohol, så va det ändå trevligt tycker jag. God mat och sådär. 

Nu ligger Jag i en nybäddad säng rätt trött i kroppen och så glad för att Jag kommer få sova ut imorgon med och dagen efter det, och dagen efter det osv. Njuteeeeeer alltså, så mycket, av lov. Imorgon får ni se min nya fluffiga lampa samt att ni troligtvis får ett litet litet tips till naglarna av mig hihi. Ha de gott och sov sött kram


15022015

Titta va mysiga alla hjärtansdagpresenter jag fick hihi. Blev så glad. Vi hade en jättemysig kväll igår med bio och efter det massa frukt och smält choklad framför mello. Hoppas ni hade det fint!
 
 
Idag ligger jag i sängen hela dagen typ. Mår halvbra tror jag haha. Troligtvis ska jag träffa Amanda lite senare och så får vi se vad som händer. MEN TACK GUD FÖR ATT DET ÄR LOV. Tanken på att jag nu ska skicka in engelska sammanfattningen på gymnasiearbetet och sedan ha lov gör mig genuint lycklig. Nu ska vi njuta, fattar ni hur mycket roligt vi har framför oss, iallafall vi studenter haha. 
 

14022015 ♥

 
♥ Åh, när jag smög upp och satte mig vid frukostboret i morse hade mamma fixat detta åt mig.♥ En stor lattemacciato, precis som jag gillar det, i de nya kopparna hon köpte häromdagen.♥ Himmel så lyxigt va. Och visst är koppen helt magiskt fin.♥ En hel servis i det märket ska i köpa till vårt nya kök som kommer i mars. Kmr blir perfekt. ♥
 
Alla ♥ ans dag. Hoppas att ni alla mår bra och får många kramar och pussar idag.♥ Hoppas att ni spenderar denna dagen med någon ni tycker mycket om ♥ kompis, pojk/flickvän eller familj. Och hoppas att ni är glada och sprider lite LÖÖVE♥ för det tycker jag man ska. ♥
 
 

13022015 X

Här får ni se två fluffiga saker jag köpt idag. Första bilden är en liten sneakpeak på min nya lampa som ska upp över sängen. Perfekt blir det, som jag väntat på att den ska komma in på livingroom igen! Bilder på när den sitter uppe får ni se i veckan. På adra bilden ser ni min lilla "väsk-assessoar" som jag köpte idag. Letat efter en sån ett bra tag men inte lyckats hitta någon alls. Så sprang jag på även denna på livingroom så den fick följa med hem, och wiiii va fina mina väskor blev. 
(massor med tack till Amanda som lånade ut sitt bankkort till mig så jag kunde köpa detta, klantig som en är så glömde jag det hemma haha. Massor med tack gmn <3)
 
Jag är tillbaka nu. Och jag mår bra för er som undrar. Stresen har lagt sig och nu börjar lovet, SÅÅÅ skönt. Ska sätta mig och skriva klart sammanfattningen på gymnasiearbetet. Suger att den ska skrivas på engelska dock, är verkligen så dålig på det. 
Alla hjärtans dag imorgon och jag har planerat lite mys med min Anders. Åh, jag har aldrig firat alla hjärtans dag med någon jag är kär i, aldrig i hela mitt liv. Och nu är jag så kär, och jag vill bara fira den dagen med honom. <3
 
 

10022015


Hej. Förlåt för lite sämre samt tråkigare uppdatering senaste tiden. Har varit så mycket för mig som inte är en så stresstålig person, när det kommer till ett fullspäckat schema för en kommande vecka. Bara tanken på allt jag ska göra gör att jag aldrig riktigt kommer till ro. Ni som känner mig bra vet om att jag hade det tufft med detta i höstas och inatt kom det till mig igen. Vaknade utav sinnesjukaste magsmärtorna, åkte in till näl och visade sig vara magkatarr. Sånt är ju lixom inte farligt men de är så frukabsrt jobbigt och obehagligt, så detta i kombination med mediciner och järnbrist Haha. De e inte lätt nu. Men nu vet ni iallafall det. 

Projektarbetesveckan är i full gång, har haft två konserter idag, har en sån till imorgon. Sedan är jag även med på Pelles disco projekt som även det blir tre konserter med start imorgon kl 09.00. Så nu måste jag sova efter att varit vaken ett helt dygn. 
Godnatt jag ska sova så gott. 

08022014





Promenad med Anders igår. va så mysigt vi gick strandpromenaden ut till snäckan, där det va strömavbrott så vi fick dricka julmust ur ölglas haha. Behövligt med lite frisk luft och lite promenad när solen kikar fram. 

Gym i morse, dusch, kolla klart vänner säsong 6 (grääät, så fin slutscen)  och sen kalas för pappsen här hemma. God dag, imorgon fyller Anders 19 Så då ska vi äta kladdkaka i skolan. hoppas ni mår bra! Kramis 

07022015

Frukostmys, prommenad med anders och städastädastäda. Så såg min förmiddag/eftermiddag ut. De e ju magiskt när man börjar inse att det finns ett skrivbord under klädhögen, eller att sminkbänken faktiskt ska vara helt vit och inte skimmrig utav allt smink som hamnar på den haha. Ska verkligen försöka hålla rummet såhär städat nu, brukar hålla si sådär en halv dag om jag har tur, så önska mig lycka till. 
Bilderna från promenaden ville inte sammarbeta från mobil till dator, funkade lixom inte. Så dom kanske ni kan få se en annan dag.
 
Senare framåt kvällen kom kattis hit och så mös vi framför mello med fruk och grönsaker. sååå gott. Go tjej med. Tack för en fin kväll kattis. 
 
Hoppas allt är bra med er! kram
 
 

05022015

 
fick hem dessa igår. Har sååå länge velat beställa borstar från real techniques och jag är så nöjd efter imorse när jag sminkade mig. Sminket appliceras så himla mjukt typ och lätt. 
Detta är paketet med "basborstar" för foundation, concealer, puder/mineralfountation och conouring. helt perfekt, nya favvoborstarna. Från smink.net 249:- 
 
I eftermiddag har becka varit hemma hos mig och visat hennes balklänningar för lite tips och råd. och omg den tjejen. SÅ vacker och flawless och go. Kmr va den snyggaste på balen. 
Nu ska jag äta silviakaka och mysa. Ha det fint, godnatt <3
 
 
 
 
 
 

04012015


Godnatt

03022015

 
 
Som ni vet så skulle jag till frisören idag och Walllaaaa här är resultatet. Är faktiskt väldigt nöjd än så länge. En ombre med min egna hårfärg i botten så jag slipper tänka på utväxten. Känns friskt, skönt och tjockt. Och så luktar det magiskt. Är liiite kluven angånende lockar på mig dock, bad henne göra det men kommer alltid på efter att det inte riktigt är min grej ändå, kanske. Färgen är fin iallafall. 
 
Mycket musik idag, hjälpes. Musikal, Gitarrlektion, Rep med pelles gymnasiearebte, rep med gospel ensamble och sen rep med vårat gymnasiearbete vart helt slut när jag åkte ut till cissi för att klippa och färga. 
Aja, täntke slå ett slag för vårat gymnasiearbete som kommer redovisas i form utav en konsert på Tisdag kl 15.15 och kl 18. Onsdag kl 13.00. Välkommna för er som är sugna på att se en fin konsert! HÄÄR hittar ni evenemanget. 
Ha det gott, kram 
 

02012015

Deennnaaaa ASmysiga tröja köpte jag på ginatricot igår. Alltså den är så skön och fin tycker jag. Perfekt med skjortan under såhär vet ni, så att lilla jag inte fryser bort i skolan. Köpte även lite mer grejer, men jag vettetusan om jag ska spara det. Man vill ju ha så mkt men man har inte ritkigt råd, eller man. JAG. Vill ha allt. Så kommer studenten och man bara stopp, om man hade fler löner och studiebidrag kvar att få in på kontot innan så kanske. Men nej, får ha köpförbud. Ah beställde ett nytt paket med real techniques sminkborstar igår med. och ett nagellack. händer alltid när jag kollar therese lindgrens videos på youtube.
Råkar vara sämst på att bara titta och inte köpa . Borde ge mitt kontokort till Anders för resten av februari.
 
Ska äta kvällsmat och hjälpa Elsa med matten nu. Har städat på rummet och fixat himmelsängen så den hänger där så fint så ska bli skönt att krypa ner sen. Imorgon ska jag till min frisör cissi och färga och klippa och fixa håret. Wow, hoppas detta blir bra så att jag blir snygg i håret. Jag behöver vara snygg i håret, de va så länge sen. 
Mycket skit jag snackar nu. Ha en fin kväll kramis 
 
 
 
 
 
 
 
 

01022015



ByVix 

Senaste på min byvix instagram. 

Förlåt för ingen uppdatering igår. Hade alltså ingen tid, jobbade, kollade match och sen var jag med Anders hela kvällen. Supermysigr för övrigt, skönt e det att bara slappa och äta godis en lördagskväll. Idag har också varit helt fullspäckat. Vart på torp, Kollat två handbollsmatcher och ätit lunch på stan med becka och Olle. Efter sista matchen tog jag bilen till Gbg för att möta upp kusinerna + willes flickvän Hanna för lite kusinmiddag. Nu är jag så redo för att sova. Imorgon får ni se vad jag köpt på torp!

Sov gott. Kram på er 

RSS 2.0