30062015

Men äntligen. ÄNTLIGEN. Mina stan smith. Som jag väntat på dessa skönheter. I hela 6 veckor haha. Den som väntar på något gott. Beställde dom i slutet mitten av maj. Behövde vårskor och hade länge suktat efter dessa, men eftersom dom inte fanns med hårig bak (? Mmmm?) på hemsidan så fick jag designa mina egna helt enkelt. Lite dyrare men vad gör det om man vet vad man vill ha. Hur mysigt är det inte med ponyhair, så glad över dessa. Nu ska dom slitas ut och användas flitigt. 
 
Idag har de varit sooolsken och jag har hänt med lovisa och hanna vid havet. Solat och skrattat. Det blev som en avskedsdag för oss, för på söndag flyttar hanna till brighton. Klarar typ ej av att skriva det, så sorgligt. Dock ses vi på way out west i augusti!! så de är ju inte så farligt långt tills dess. 
Way out west föresten, HALLÅ. hur taggad är jag inför det. Wow. kommer äga. 
 
 

29062015

 
 
 
 
 
 
Hur fina dagar va detta då. Saknar värmen vaaarje dag. Att bara ligga på stranden och typ somna, ha noll bekymmer, ta ett dopp, äta massa mat osv. 
 
Jobb på coffeeroomer är klart, jobbat hela förra veckan där och det va faktiskt oerhört roligt över lag. Kändes skitkul att köra på stenhårt med något som man vet att man kan. Dock är jag 100% taggad inför juli månad ute på gina. Har Ju drömt om att få jobba där hur länge som helst så känns ju nevöst och grymt roligt. 
Wow min inställning till jobb detta året är sååå annourlunda mot förra året. Det känns roligt att jobba? KAN ju bero på att jag har gått i skolan hur många år som helst och nu är de klart och jag kan släppa allt vad skola heter. 
Just nu siter jag framför tvn och päser med chips och coola. Hur gott är livet 
Hoppas ni har en fin kväll! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

26062015


Senaste på min instagram. 
Viccan 

Ledig idag, hur skönt som helst. Solat och bara tagit det superlungt. Är ute i Anders stuga just nu, skööönt är det. Ätit lite mat och nu blir de en kväll framför tvn.hoppas ni har en fin kväll! 


25062015

 
 
Detta hade jag på mig när vi strosade runt en kväll på palmas gator. Och jag säger bara dessa byxor. Hur bra va dom inte, riktigt svala och sköna vet ni. Gillar verkligen mina bladbrallor. 
 
Skööönt att ha en ledig förmiddag med SOL. Har bara tagit det lugnt och försökt ladda upp inför kvällens jobbpass på coffeeroomer. Det är nattsudd så vi kommer ha öppet till 22 istället för 19.00. Kom och köp mat fika eller kaffe hos mig och mina goa jobbkollegor. 
 
 
 
 

24062015

 
 
nu ääääntligen har jag fått bukt på lightroom och förstår det programmet. Har testat att redigera där idag och det funkade fint tills dess att jag skulle förstå mig på hur jag skulle spara ner bilderna, men nu funkar det med, och därmed gillar jag lightroom mkt. Smart program! 
 
Jag hade tänkt lägga upp en liten review här till er på min founation// bb/cc creme// Dagcreme. Det är en ny cremefounation från bare minerals som jag har använt nu under maj och juni, och jag gillar den mer och mer för varje dag. 
Visst täcker den inte superbra. Den ger väl för mig en lätt täckning och för mig som har haft väldigt mkt finnar så har det varit lite jobbigt att inte kunna täcka, men då täcker jag hellre med concealer och använder denna som founation. Den är sjukt fuktgivande och när den har applicerats blir den väldigt glansig och funktig mot huden, men efter att man tagit ett puder av något slag över och den mattats ner så är den så himla skön. Speciellt för mig som har såpass torr hud i vanliga fall. Jag brukar matta ner den med bare minerals . mineral veil eller med ett vanligt puder. Nä så denna skulle jag absolut rekomendera såhär i sommartider. Produkten innehåller även solkyddsfaktor 30. 
Rekomenderat är att applicera den med fingrarna då den är väldigt dryg, detta rekomenderas även av märket självt så de är inget tjabbel här inte. Jag applicerar den dock med min fantastiska real techniques svamp, vilket funkar bra det med. Så de jag ville säga är att denna har hjälpt mig iallafall, min hud mår lixom bra av att bli helt funktbombad varje dag. Ni vet när man inte pallar ta ett helt lager med founation så är detta en lite lättare och fuktigare lösning som absolut sitter hela dagen. 
Kletade på denna i morse innan jobbet, jobbade en hel dag 12-19,30, kl är nu 23 och sminket sitter fortfarande. Jag använder nyansen Natural 05.
Hur bra. I love it, min sommar-creme-foundation. 

23062015

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
utekväll i magaluf, sååå bra dagar och kvällar. Saknar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21062015




Ett gäng härliga bilder från magaluf. Fler bilder därifrån ska ni få se i veckan! 
 
Jobbat 12-16.30 idag och därmed var jobbet igång. Nu ska jag jobba iallafall juli ut och sen är jag ledig, så får vi se vad livet har att erbjuda då. Känns iallafall maxat med skönt att vara ledig i augusti och ganska september, DÅ ska jag till Spanien, flera veckor ska jag vara där och bara älska livet tänkte jag. 
Just nu ligger jag i Amandas soffa och väntar när hon fixar sig lite. Sen blir det nog en snabbis ut till snäckan och ta en kaffe i kvällssolen. Låter väldigt bra i mina öron iallafall. Hoppas ni har haft en skön och solig dag! 


20062015

 
 
 
 
Åh, jag som är så petig när det kommer till midsommar. Planeringen blev inet alls som jag hade tänkt mig och jag kände att jaja jag får väl ge mig detta året så får vi göra det till det bästa som går, sen bara dessa människor kommer och gör det helt fantastiskt. Haha ni är bäst. Jag hade en så himla rolig midsommar tack vare er!! 
Lagade mat med brudarna och gjorde våra fina kransar i typ 1 h haha, helt super koncetrerade satt vi och bara " skickar du ståltråden" "Kan jag få saxen" "VART ÄR MIN KRANS ?" osv. och sen kom grabbarna och då åt vi och hade det mys.Helt perfekt dag. 
 
Som några av er vet så poddar jag och anders ibland, vilket är asroligt. Så om ni vill lyssna på våran senaste podd har ni den här. Ha en fin dag nu !! 
 
 
 

19062015

 
 
 
 
 
 
 
 
NU är jag tillbaka efter allt. Studentveckan är över, studentdagen är över, studentresan är över. Och wow. Dessa veckorna har varit de roligaste i mitt liv. Vi har haft anledning att fira att vi tagit studenten i två veckor, och fira något är alltid roligt. Bilderna är ifrån studentdagen, den härligaste dagen i mitt liv, samtidigt som den självklart var lite sorglig också. Gymnasiet har varit så himla roligt, det har det. Jag har lärt känna massa nya vänner som jag kommer ha kontakt med minst hela livet och jag har även träffat the love of my life. Så jag kan ju inte klaga på det. Men gymnasiet och speciellt trean har ju varit det jobbigaste året i hela mitt liv. Akne, panikångest, depp, kuratorsamtal, hård behandling, lärare som gjort allt värre, lärare som har tryckt ner mig, lärare som har orsakat så STÖRT mkt tårar. Och just därför är jag så stolt att jag klarade det, att jag pallade att kämpa med hela trean också, för det fanns dagar jag inte ens visste hur mkt mer jag skulle orka. Och jag är stolt över alla mina fina vänner, som även dom genomgått så sjukt hårda grejer under gymnasietiden, och som nu är klara. FINITO. 
Mina vänner och pojkvän. Jag älskar er och är evigt tacksam för alla stöttande ord jag fått och för alla härliga skratt. <3 <3 <3
 
 
 

09062015



Dessa instagrambilder får sammanfatta min senaste tid och anledningen till varför jag inte har hunnit uppdatera här. Befinner mig just nu på magaluf och lever livets liv med världens bästa människor, internet funkar inte på datorn och tiden för att blogga är så knapp. Allt förutsättningar är emot bloggen. Jag försöker trycka av så mkt bilder som det går så ska ni få se lite kort när jag kommer hem. Så tänkte helt enkelt säga hej och att jag lever. 
 
Ha det så himla fint och hoppas vädret där hemma börjar bli fint!

2062015

 
'
 
 
 
 
 
Ett gäng härliga bilder från i lördags när vi va hemma hos becka och firade henne. Supermysigt hade vi det. 
 
HJÄLP mig, känns som att det är så mkt nu. Fest varje kväll och på något sätt har jag fullspäckade dagar. Idag har jag repat inför uppträdandet i agnebergshallen på studenten!! kommer blir hur bra som helst. Sedan har jag fixat lite ärenden på torp och till sist börjat packa resväskan inför magaluf. Är ju så mkt saker som man inte riktigt kan packa ner förens dagen innan typ. Aja ni hör ju, jag är helt stirrig och fortfarande sjuk, därav det dåliga bloggandet. Men jag kan iallafall säga att studentveckan har börjat,och livet är ju bra .Ikväll är det fest hos Anna i klassen, så de e ju bara att hänga på. Något varje kväll typ, and i love it ändå. TVÅ dagar kvar till studenten. Börjar typ gråta när jag verkligen försöker ta in det för de e så konstigt. Försöker att inte fatta riktigt helt och fullt, det kommer blir allderles för känsligt. Jag vill ju gå i samma klass som mina favoriter hela livet. Jag vill träffa dom varje dag och skratta och hetsa, näe. Kmr sakna mina grabbar, lovisa, hanna. ÅH ja, många fler. För på något sätt vet man att kontakten med vissa personer som man tkr om kommer sluta nu, för det är så det blir antar jag. Usch. 
 
Ha en fin kväll ! 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0