31032015

 
White favs
Lite vita favoriter nu när våren närmar sig. Hur kul är det inte när solen kikar fram och man vågar dra på sig en helvit outfit. Är verkligen redo för det!
 
Känns som det är mycket nu, har inte riktigt hunnit sitta vid datan och blogga förens nu. Gör mitt bästa för att hinna med allt haha. Nu är det lov som börjar på fredag. vilket känns så sjukt för efter detta lov börjar det verkligen dra ihop sig. Tänk i vintras när man satt och tänkte "när det är påsklov och jag snart fyller år,då är de baskemig inte långt kvar". Och jag känner mig verkligen så redo för student, skolan e knappt lite kul lägre, vi bara bli klar. 
Nu är klockan mycket och jag behöver verkligen lägga mig i tid för att orka upp. De där med att ställa om klockan och missa en timma sömn är verkligen inte min grej? Hamnar helt ur rutin och snozar minst 20 min varje morgon. Hoppas allt är bra med er, godnatt ! 
 
 

29052015

 
 
Nu är vi hemma ifrån fjällen. Så mysig och skön resa. Mycket skratt och härliga stunder. Kul att se småkusinerna åka skidor också! Hela bilresan hem har gått till att sova för både mig och Anders. Man blir ju så himla trött utav att åka, har träningsverk överallt haha.  
 
Skola imorgon och sen ska jag ut till torp för ett ärende. Hur skönt med kortare vecka och sen lov. Åh, får dock lite stress när jag tänker på allt plugg jag har nu. Får ligga i imorgon. 
Ha det fint!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

28052015

Pinterest inspo 

Så skön dag. Stora solen och näst intill vindstilla, magiskt på morgonen att dra ut i nypistade backar. Nu e vi trötta=soffmode och snax. 
Ha det fint! 
 
 

27052015

Superskön dag. Hade snöat som tusan inatt så att kan inte säga mer än att det har varit asfin offpist i skogen och skönt vädeder. Inte strålande sol men ändå stilla med lätt snöfall och då ska man inte klaga. Lunch och varm choklad i toppstugan för lite vila och sen körde vi järnet hela eftermiddagen. Nu sitter vi i soffan och väntar på lets dance. Har pluggat lite ikväll och jag tänkte slägna ihop en chokladsås till familjen och plocka fram glass. Då blir de glada miner. Varvar nog ner i bastun och sen väntar sängen, upp tidigt imorgon. För vi väntar strålande sooooool och nysnö imorgon, kan inte begära en bättre sistadag i backen. 
Hoppas allt är fin fint med er! 
 
 
 
 

26032015


Instagram :Viccan 

Första dagen i Idre idag och HJÄLP vad det har snöat och blåst på oss. Så kallt, så blev några få åk innan liftarna typ stängdes. Vi bor mitt i backen? Hur lyx, bara att glida rakt ut i backen på morgonen och rätt in i stugan på eftermiddagen. Nu har vi chillat, spelat lite spel och känner oss riktigt redo för middag och efter det bubbla i jacuzzin. Sedan avsluta kvällen i bastun kanske, så får det Bli. Jag njuter. 
Ha en fin kväll! 


25032015

Kom hem med lite favoritglass till en influensasjuk lillasyster. Man får ta hand om henne, usch e så fruktansvärt att ha så hög feber i flera dygn. Hoppas hon kryar på sig och är frisk till helgen. 
 
Nu försöker jag packa ihop det sista innan vi drar till fjällen, Woho. Ska åka och hämta Anders snart så ska vi hänga här hemma till pappa kommer och då drar vi på direkten. Blir alltså jag Anders och Pappa som åker upp till en stuga i Idre och möter upp lite släkt där. Kommer bli grymt skönt att komma iväg och asroligt att få åka skidor igen. Så nu väntar några timmar i bil, hörs imorogn. Ha det fint! 
 
 
 

24032015

Här är lite bättre bilder på mina nya byxor. Så sköna alltså, och fina. 
 
Verkligen konstig dag idag. Har varit helt off typ. Vill bara sova typ. Men amanda har fått med mig på ett bodypumo pass ikväll, bra att någon får upp mig så jag får gjort något vettigt. Har börjat packa också för imorgon efter skolan åker jag och Anders till fjällen, Wihoooo. Kommer bli riktigt mysigt, trevligt, härligt tror jag. Hoppas bara solen kikar fram lite under dagarna så är jag som nöjdast ! 
Hoppas allt är bra med er! Kram
 

22032015

 
#2
Kikade in massa fina vårgrejer i morse när jag hade vaknat. Kände mig supertaggad på att fixa rummet. Hitta massa nya webshop favoriter, både kläder, smink, smycken inredning. Kände att jag hade ett flow lixom, och så kollade jag ut och bara:  :) 
Är det vinter igen nu då eller? Såg lixom snöflingor falla när jag kollade ut ifrån jobbet. 
 
Har varit väldigt mycket denna helg, så därför inget bloggande. I fredagskväll hade vi spelning på skolan och igår var de musikalrep hela dagen från 10-17 och sen efter det spelning på bohusgården. För övrigt mitt livs roligaste spelning så vi var himla nöjda!. 
Idag har jag som sagt jobbat, sen drog jag snabbt till Agnebergshallen för att jag trode att jag skulle hinna se slutet på Kropps match, men nej. Kom dit precis när dommaren hade blåst slutsignal. Så nu sitter jag och slänger i mig lite mat, sen får jag ta tag i min veckostädning av rummet och efter det så åker jag till Anders och har lite kvällsmys, som en bra avslutning på veckan. Hoppas ni har haft en bra helg! 
 
 
 
 

19032015🍍

sneak peak på mina nya birkenstock samt mina nya byxor. Verkligen gillar detta. 
 
Wooow, lång dag. Så mycket musik och rep känns det som. Jobbet efter skolan och nu ligger jag framför tvn och kollar in Berg ocg Meltzer. Två av världens skönaste skulle jag säga. 
För övrigt är det sjuuukaste kaoset här hemma nu, på riktigt saker överallt. Imorgon försvinner golvet helt haha. Vet inte riktigt hur vi ska klara detta alltså men det löser sig alltid. Taggar skidresa nästa vecka, behövs verkligen. 
 
Sov så gott allihopa, Godnatt. 

18032015

Världsmysig ledig dag med anders i göteborg, på freeport. Vi tog en spontandripp och fick med oss lite trevligheter hem. Nu sitter jag framför tvn med lovisa och Becka, kollar sveriges mästerkock. Så mysi. 
 
Hoppas allt är fint ! 
 
 
 

17032015

 
Minns ni dessa bilder. blir helt glad i häjrtat. Fattar ni hur bra kväll detta va. Jag, en bästa vän, skagenröra, sjuuuuk solnedgång och jordgubbar ute på Hönö. Där lever man ju drömmen på sommaren. 

Är typ besviken på mig själv. Vill SÅ gärna kunna ta bra fina typ outfitbilder på mig, de är ju sånt jag tycker är roligt framförallt. MEN det är ju gaaanska svårt när man inte har en fotograf i garderoben att plocka fram, inte ett stativ, inte ett bra objektiv eller en bra kamera. haha. Självklart är det ju askul att ta outfitbilder på andra också, så om någon vill så fotar jag.
JAG vill ha pengar så jag ska köpa fiiiin utrusning så ni kan få se hur fina bilder det kan bli. hatar att de kostar typ 50.000. När jag har heltidsjobb och bor hemma och inte går i skolan kmr alla pengar gå till kamera och objektiv. så det så. 
 
Jag ha för övrigt varit sjukt duktig idag måste jag få säga. Gjorde upp en plan med vad som skulle göras, typ skriva klart uppgift i svenskan, städa, bädda rent osv, ni vet allt viktigt man ska göra. Och jag har gjort allt som stod på min lista. Har aldrig hänt? skickat in svenskauppgiften nu och den ska egentligen in på typ söndag?
Ah nog om skola och måsten, imorgon är jag leeedig. och jag har inga planer mer än att träffa anders och köpa kostym till honom. Inte speciellt påfrestande faktiskt.
 
Hoppas allt är fint med er. De e så kul att ni kikar in här varje dag, kram

15032015

 
Pinterest
 
Vårigt med marmor samt beige och vitt. Åh va fräscht. 
Samt den blåvita jackan med fransar på bilden ovan, jag behöver den. Verkligen. hatar att den är gammal och slutsåld för längesen. ja de hatar jag. 
 

Jobbat idag med Amadna och Kicki, Haha himla rolig dag, mycket skratt. Nu drar jag vidare hem till Amanda för lite sleep over och pluggparty. Vi båda har en uppgift som skall in i kväll, som inte någon av oss har börjat på :) Haha så himlaaaaa duuuuuumt. Men de löser vi nog. Ha en bra kväll. kraaaam

14032015 ♛

 
 
Firat denna donna som idag fyller 17 år(?!). Haft grillpremiär i det fina vädret, eftersom att om elsa får bestämma maten så är det grillat kött som gäller och en cheesecake fylld med hallon till efterrätt. Så vi har haft det riktigt gott idag faktiskt.Av mig fick hon den rosa triangl Swimwear bikinin på bilden, och OM hon va snygg i den. 
Himmel va tiden går, min lillayster känns som min tvilligsyster haha. Läskigt. 

Stort grattis till dig idag min fina syster, Jag älskar dig. 
 
Nuuuu åker jag till Anders för promenad i kvällssolen och sen mellomys. Hoppas allt är finfint med er och att ni njuter av helg och sol! 
 
 
 

12032015

 
Fint halsband vaaaa. Fick hem det idag, kmr användas flitigt i vår kan jag lova. 
 
Min namnsdag idag hihi. De firade jag med att vara ledig från skolan och hänga med mamma. Så skönt att va ledig en dag mitt i veckan på riktigt, de e så viktigt för mig ibland. Så som en liten namnsdagspresent fick jag lunch med mamma och så beställde vi hem ett par birkenstock i silver till mig, woho vi får se hur dom blir. Annars byter jag dom till vita, Birkenstock blir det i sommar iallafall ska ni veta, tjejer och killar. 
9 månader med anders idag också, wow så himla bra. fortfarande nykär. 
 
Nu ska jag äta kvällsmat och mysa framför tvn med la familia. Imorgon är det finfredag och hjälp va snabbt denna veckan gått.
 
 
 
 

10032015

 
 
 
Liten sneakpeak på min balklänning, som jag fick hem idag. ALLTSÅ den sitter perfekt. och är precis som jag önskade att den skulle vara. Så nu är det bara håret som skall komma till sin rätt och sen är jag verkligen redo för vår och bal. Åh, jag kommer känna mig så fin brevid min Anders. Detta blir kul!!
 
Idag har jag varit i skolan under förmiddagen och sedan har jag jobbat mellan lunch och kväll. Känns väldigt skönt att ha ett långpass avklarat, lär behövas nu när studenttider närmar sig menar jag. Nu chillar jag i soffan, i vardagsrummet som nu mera är KAOS pga köket ska ut imorgon så alla köksgrejer inklusive kyl frys micro osv står på ett bord mitt i vardagsrummet. Men det är det värt med tanke på det förhoppningsvis fina och fräsha köket vi kmr ha om typ 1 månad. Hoppas allt är fint med er!!
 

09032015

Åh. Alltså ni vet, jag har blivit medbjuden på en till bal i år. Så ska gå på två, vilket känns huuur roligt som helst. Att få gå med alla kompisar från Agneberg plus alla kompisar från sinclair är ju lixom heeeelt perfekt. 
Så nu är jag på jakt efter en till klänning. Den jag ska ha på sinclairs bal är påväg hem, den borde komma denna veckan och jag hoppas verkligen att den är fin och sitter bra. Men så nu får jag ju köpa/låna en annan också. Är mest sugen på en ljusrosa eller något sånt, möjligtvis röd hade varit snyggt, men det ska becka ha haha, så kanske inte ändå. Svart vore också coolt, typ denna svarta på bilden här , helt olik den andra jag ska ha. ÄÄe jag vet verkligen inte. 
Så om ni har ngt förslag/känner någon som säljer/ har en som ni säljer så får ni gärna hojta till.
 
Nu ska jag plugga på lite och sen sova, imorgon väntar en kort skoldag och sen jobb mellan 12 och 19. Hoppas allt är fint med er ! 
 

08032015

 
 
 
Seeg söndag. Men det är ju skönt. Plugga, dricka smoothie fixa med lite grejer, träna osv. Man hinner med massa bra grejer när man inte har planerat något. Sitter just nu med det sista som finns kvar av min smoothie och väntar på Anders. Han kommer hit ikväll och det blir mys. Vi ska skriva klart våra uppastser tillsammans haha.
Sen blir det en kväll framför TVn med fiiiiika. 
Hoppas ni har haft en fin helg! Kram 
 
 
 

06032015 FRIyay

Detta hade jag på mig idag. 
Jag vet, ett par allderles för trasiga jeans, hålet har lixom gått upp och nu skall dessa verkligen slängas. Nya införskaffas typ imorgon. 
 
FREDAG idag, jag tycker verkligen det är SÅ skönt. Sitter bara och njuter för tillfället, men snart ska jag göra min fredagssträdning utav rummet och sen börja fixa mig lite inför kvällen. Ska ner till stan och äta med lite kompisar, prata och ha det gott. Hoppas allt är bra med er ! 
 

04032015



Instagram : Viccan 
 
Sämre uppdatering de senaste. Jobbar på det, har inte riktigt haft tid. Varit mkt nåde privat och i skolan. Men nu är våren här och jag är väldigt glad idag. Va på torp en sväng för ett litet ärende och åkte hem med ett leende på läpparna verkligen, mer om det får ni veta längre fram hihi. Träning efter torp med Amanda och nu ska jag äta lite, kolla på Sveriges mästerkock och bara ta det lugnt med Anders. HUr skönt är det då. 
Hoppas ni mår bra! Kram på er 

02032015 #1

 
#1
1. By Malene Birger 2. Nelly.com 3. GinaTricot 4. By MaleneBirger 5. Nelly.com 6. H&m Home 7. H&m Home 8. Calvin Klein 9. Triangl Swimwear
Lite vårfavvirsar man skulle vilja införskaffa sig nu när mars månad är här och våren smyger sig på, eller det
hoppas jag iallafall.
 
 
Lång dag idag, lite dyster. 
Hade egentligen bokat in mig på bodypump pass nu ikväll men planerna ändrades och jag har mest suttit hemma och tänkt ikväll. Behöver nog sova nu. Mer energi hoppas jag att jag har imorgon.
Kram på er!
 
 

01032015

Vill rekomendera denna produkt till alla er tjejer som behöver något som lixom hjälper till med allt som håret behöver. All in one är verkligen detta, och så luktar den sinnes gott. En creme som du lägger i topparna/längderna efter nytvättat och lite fuktigt hår. Detta är vad produkten faktiskt ska göra, och allt jag tycker att produkten uppfyller:
1. Återuppbygger skadat hår. 2. Tillför glans och eliminerar frissighet. 3. Skyddar vid värmestyling. 4.Gör håret silkesmjukt. 5.Färgbevarande med UVA/UVB-Skydd. 6. Gör håret lättare att styla. 7. Gör håret medgörligt. 8. Ger hållbar frisyr. 9. Förebygger kluvna toppar. 10. Ger naturlig fyllighet. 

Jag veeeet, låter klyshigt typ. Att denna lilla creme ska göra allt detta MEN för mig är den ett måste i skåpet. Speciellt på sommarn/utomlands. Jag och Becka var beroende utav denna lilla flaksan när vi va i Alanya för att håret inte skulle dö av torrhet. Tredje gången jag köper denna nu faktiskt. Finns i orginaldoft och kokos, båda är fantastika. 
 
Igår kom jag in på carola, jag var så lycklig. De flög i mig ngt och jag vägrade sitta hemma och se alla andra va där och sjunga me, så jag tog bussen ner till stan och fick komma in. Haha. IDag har jag varit en sväng i kyrkan, jobbat och sen kollat på Control, dansuppvisning utav några danselever på skolan. Nu äter jag mango framför tv:n, skööönt. Bra helg verkligen. Hoppas allt är bra med er! kram

RSS 2.0