20072015



Dessa bilder kan ju få sammanfatta min helg haha... Har alltså varit ute på någon typ utav familjehajk med pojkvänner samt mor och far. Vi paddlade runt i en sjö uppe i Bengtsfors och sov ute på liggunderlag. Vet inte riktigt om jag älskade det, men de va ett äventyr och en upplevelse haha. Vi hade iallafall roligt, men om jag får välja så blir det hotell och typ spa framför hajk och paddling. 

Ledig idag, känns magnifikt. Håller på att fixa lite i rummet igen, ny inredning i garderoben står på tur. Började lite smått igår och ska fortsätta någon dag kommande veckan. Anders är så snäll och hjälper mig bygga ihop Ikea lådor och byxhängare och smyckes förvaring och allt sånt där haha och jag langar skruvar och skuvmejslar osv. Bra team tkr jag. Sitter med tackkort från studenten, såklart ute sent med dom. Väldigt sent kanske ,jag vet inte.
Nu ska Jag ta vara på solen! Hade fint 

14072015

 
randiga pants idag. Gillar dom supermkt. Perfekta att jobba i. Så såhär såg jag ut idag på jobbet. 
Byxa- Ginatricot. 
Linne - Lager 157 
Spets Bh - Monki
 

Sitter i soffan och väntar på att anders ska komma hit. Hoppas att han är lika sugen på popcorn som jag är för isånnafall vankas det popcorn inom kort. Mums. Och en bra film kanske, eller någon serie? Jag kollade förövrigt på hela serien "frikänd" förra veckan. En norsk serie som finns att se på svt play. Bra serie. Problemet är att jag nu är helt besatt av norska. Har lixom aldrig tänt på ett språk förut och nu bara jag vill gå en norsk språkkurs och lära mig allt. Såååå märkligt. Nu får ni ha en fin kväll, puss
 
 

13072015

 
 
Heeeej. oj, oj oj va längesen. Hade tappat suget helt. Vädret är dåligt och denna sommaren är ju i botten. Altlså juli. vaaaaa. Så vad har hänt sedan sist? Jaaaa, jag har börjat jobba lite mer och trivs sueprbra. Och så har jag bokat en biljett till spanien i september. Bara en biljett dit och ingen biljett tillbaka än så länge. Känns u vääldigt spännande, och lite läskligt. Men chansar på att jag är borta i ca en månad. Skönt blir det. 
 
Här är lite av de smycken som jag fick i studentpresent. Körde in mig på detta, från jane kønig. Har länge velat ha dessa så blev suuperglad när jag först fick berlocken med ett V på av min faster och sen både en ankarkedja och en kulkedja ifrån Geidvik, Eriksson och Barassa. Så fint. Sen för en del av pengarna jag fick i present så köpte jag en 60 cm kedja med ett E och ett O som berlocker. Står för Elsa och Olivia, mina fina systrar. Så är himla glad för dessa vardagssmycken, matchar perfekt till min larsson and jennings klocka! 
 
 
 
 
 
 
 

03072015

Denna dagen va ju bara för perfekt. Va med becka en heldag, Anders hängde på i några timmar. Vi åt på snäckan och hade det hur bra som helst i den fina vädret. Sånna dagar är det bästa med sommaren. Spontana lata dagar. Så härligt. 
 
Idag är det jobb på gina som gäller! Kul blir det. Men föst lite frukost och morgonsol så är jag redo för att möta denna dagen. Hade fint!
 
 

01072015

 
 
Min frukost denna superhärliga dag. Åh så gott. Frukost i sängen<3
 
Idag är jag ledig och ska ut till havet med becka och sola och njuta av sommarvärmen, hoppas aboslut att ni gör detsamma. Ha nu en väldigt fin dag! 
 

RSS 2.0