26042015

 
 
 
Heeej 
De e ju verkligen så svårt att hålla igång bloggen när jag har musikal på heltid. Hoppas ni har överseende med det. Idag gör vi våran 6e föreställning, 6 kvar. Är roligt meeeen det tar på krafterna. Alltså man lägger all energi för att ge sitt bästa och sen är man helt slut. Så de dagarna som vi har två föreställningar om dagen så är man ju lagom slutkörd. 
Köpt en ny spegel som jag älskar och mitt rum börjar bli riktigt fint, i like. Bloggen har fyllt 1 år. Eller ja egetntligen 3 år, men ni som varit med länge minns säkert mitt blogguppehåll mellan augusti 2013 till april 2014. Så där ifrån räknar jag min blogg som start, för där började jag blgoga mer "på riktigt". Så är det med det. 
Grattis till bloggen. 
Nu ska jag se om det är solväder ute så jag kan pressa en stund innan jag drar till skolan. 
Hoppas ni får en hälrig dag! 
 
 
 
 

22042015

 
 
 
Har verkligen inte haft tid att blogga senaste 3 dagarna. Tråkigt vaaa. Massa med skolan och musikalen och jag har lixom fått välja bort saker för att hinna med, och då fick bloggen hamna på hyllan i tre dagar. Tog dessa bilder häromdagen haha. Anders och jag hade en "bygga i hop möbler och möblera om i mitt rum" dag. Man får ju utnyttja den starke i förhållandet när det kommer till att flytta sängen och skruva ihop grejer ni vet. Han skötte det galant, de va bara jag som lyckades dunka i huvudet i en låda och få ett sår/blåtira brevid ögat. Nu har jag iallafall ett nytt skriv- /smink bord. Asfint. Lyckades sälja mitt förra, ni vet de svarta kittet med skrivbord hylla och stol. Passade inte riktigt in, detta faller mig mycket mer i smaken.  
 
Idag börjar jag klockan 17.00, huuuur skönt. Ska ligga på Altanen hela dagen med Anders och sola och ladda upp inför premiären av musikalen ikväll. Idag börjar dom dra igång med vårt nya kök också, är vekrligen så laddad inför att baka och fixa fin fika till fina vänner och laga mat eller ens typ få skära upp en frukt på en riktig köksbänk. Kom hem till mig om 2 veckor så får ni fika och frukt. 
 
Ta vara på denna soliga dag hörreni. kramis
 
 
 
 

18052015



Set/kitt klänningar är något som jag veeeeerkligrn fastnat för denna säsong. Wow de e ursnyggt verkligen. Har varit dålig på att införskaffa mig dock. Mer sånt när sommarn närmar sig, med bara ben, så e man ju redo för både bbq party och en dag på båten. 

De e så mycket nu. Usch mår inte alls bra. Jag e en så känslig person, för mycket blir för mycket. Andra kan hantera det på ett speciellt sätt, lägga in saker i "i dont care, de får gå som det går, de Blir kul" facket. Men jag kan typ inte det. De e så viktigt att de blir bra och jag är ändå aldrig nöjd med min prestation. Och då blir jag helt utmattad. 
Har försökt plugga ikapp lite ikväll, allt det man missar när man bara jobbar på en musikal i 2 veckor. Lite svårt att se ljuset i tunneln ibland, trots att man vet att studenten är LJUSET med stort L. Då är jag friiiii. Deeptalk Såhär på kvällskvisten. Haha. Hoppas allt är bra! 

Godnatt på er finisar 



16042015

Först och främst tycker jag det absolut är värt att vissa dessa bilder, på vad mormor bjöd på när vi var där och åt förra helgen. Hon e gudinnan på att laga mat. De e så sjukt gott och man blir så mätt så man måste lägga sig på soffan mellan huvudrätt och efterrätt för att orka. Hon fixar och står i när vi kommer och de e typ, i min värld, det lyxigaste som finns. 5 stjärnigt hotell och restaurang a la mormor och morfar. 
 
Sedan vill jag även säga, kooooom på Musikal!! Vi är ett gäng på skolan som jobbat på en musikal under hela sista året på gymnasiet. Det har varit hårt många gånger men nu börjar det verkligen likna en bra musikal. Vi har lagt ner mycket tid och slit på att få detta så bra som möjligt och vore så roligt att se många utav era ansikten i publiken! så därför vill jag uppmana ALLA ni som läser detta inlägg att köpa biljetter HÄÄÄR eller på museet nere i stan! Så ses vi, premiären är onsdag den 22/4. 
 
Ha en fortsatt härlig torsdag!

15042015

Här får ni se lite kalasiga bilder från igår. Hade en jättebra födelsedag. Älskar att fylla år verkligen haha. Fick äta lucnh med fina vänner i stan och sen en kväll här hemma med familjen. 
Fick bland annat det fina gråa kittet jag tjatat om, från Gina. 
Jag fick ett sminkställ i akryl utav lovisa , världens bästa grej!! 
En palette med två ögonsuggor i från MAC, med möjligthet att fylla på med två egna när jag hittar nägra andra jag gillar. Mina vänner, ni är helt sjuka, så snälla. 
Sen kommer vi till en suk grej, fick TVÅ bikinis från Triangl. Alltså vet ej vad jag ska säga. Jag ÄLSKAR dom. Sitter perfekt och dom e ju drööömsnygga så jag e glad. Sen fick jag en klocka, som är magiskt fin och inte minst denna fina bukett ifrån Anders. Alltså ANDERS, så fin. 
 
Så jag vill helt enkelt bara säga TACK till alla fina vänner, pojkvän, och familj som gjorde min dag hur fin som helst. Blir verkligen sååå glad för alla små hälsningar jag fått på sms, snapchat, facebook osv. 
Massa kramar <3 
 
 

13042015

 
birthday wishes
 
 
Här kan vi säga att vi har min önskelista. Saker som jag önskar mig, för imorgon fyller jag år wiiho. Så kul att fylla år tycker jag, trots att det är nationella prov osv. Har fatksitk blivit lovad en födelsedags lunch på stan med vännerna så jag är så nöjd redan. Imorgon kväll firar vi mig troligtvis här hemma, med familjen
och Anders. Hihi, Är som ett barn kvällen innan julafton just nu, hahai love it. 

För övrigt så beställde jag hem världens F-I-N-A-S-T-E studentklänning idag. Visst den må inte varit riktigt billig eller så, men om denna sitter bra så är jag näst intill i tårar för att den är SÅ fin och SÅ min stil. Att jag ens fick tag på den är ju ett mirakel i sig. Wiho, om den är bra och jag behåller den så lovar jag att ni ska få se en liten senakpeak.
 
Godnatt på er, nu ska jag försöka somna!
 

11042015

Såhär ser jag ut ikväll. Ska trippa runt i mina leoskor tänkte jag. 
Vårig dag för övrigt? har legat ute och solat i tishit och de va änna riktigt skönt. Tror nästan de va upp emot 18 grader här på altanen. Härliga tider. 
Nu drar jag iväg till snäckan och hämtar Anders och sen drar vi vidare mot lane.
 
För övrigt vill jag meddela att alla mina ärenden ute på torp som jag pratat om har resulterat i att:
 * trumvirvel*
jag ska jobba på GinaTricot i sommar!!! så roligt verkligen! Så jag hoppas ni kommer förbi så ska jag hjäla er att hitta det ni söker. Grattis till mig haha, för detta känns såååå fantastiskt!
 
Ciao
 
 
 
 

08042015

Kolla här vad jag fick utav Anders igår. Världens bästa grej. En fjärr till min kamera, så jag mycket lättare kmr kunna ta outfitbilder och slippa använda självutlösare. Ska bli så skönt att slippa allt de jobbiga med fokus när de kommer till självutlösare. Han e så fin som ger mig en "en vecka kvar till fin födelsedag" överaskning haha. Så glad blev jag, superbra. 
 
Ligger just nu ute i solen, skööönt väder idag. Måste ju vara upp mot minst 15 grader i solen. Eller a de känns som ännu mer här på altanen där det är vindstilla. Njuter av detta härliga vårväder. 
Ikväll bör jag ta tag i nationellaprovet häftet och läsa igenom det iallafall, tycker verkligen inte det är roligt. Igår när Anders skulle läsa det högt för mig så somnade jag på honom och ja, jag minns ju inte vad han läste liksom. Snyggt gjort.

05042015

Ett gäng goa bilder från torsdagens förfest, innan studentfesten. Blev en riktigt trevlig kväll tillslut. Mycker folk man kände var ute och det är ju alltid roligt. 
Idag blir en såndär förmiddag då jag uppdaterar datorerna, rensar dom på skit, lägge in bilder på extern hårddisk osv. För just nu är det så att jag bara använder min fina MacbookAir, skoldatorn och den ska lämnas in i nu i maj, så jag får inte behålla den. Verkligen så tråkigt då jag älskar denna lätt datorn. Så idag får helt enkelt bli en dag då jag fixar iorning min Macbook Pro och får den på fötter igen. Den har ju blivit helt seg av alla mina drygt 40.000 bilder jag har på den. Så jag rensar ut och fixar till och tänkte göra den användbar igen. I eftermiddag drar familjen till Göteborg, tror vi ska träffa olivia, fika lite och så ska jag och Elsa genomföra lite behövlig vårshopping. 
Hoppas allt är bra med er!
 
 

02042015

 
 
lite snapshots från idag. Sitter just nu och fixar mig inför kvällen. Vi täntke gå ut hela gänget och fira att det är loooov. Wow, sista lovet innan student. Taggar vi eller!!! 
Ska dansa och ha kul ikväll, de behöver man verkligen ibland. Dansa av sig. 
Sen imorgon ska jag sova länge och längre fram under dagen blir det middag hos Anders. Hör ni vad jag njuter eller. Nu måste jag snabba på mig så att även ja, världens tidsoptimist, kommer i tid till förfesten. Ciao!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0