25072014

Var på bohusmalmön förra veckan. Fantastisk dag med sol och bad, sånt som behövs in mellan allt jobb. 
Just nu ligger jag hemma och tar det lugnt i solen och klockan fem är det tillbaka till jobet som gäller. Sedan i kväll blir det häng med gänget och sedan dra ut på udevalla kalaset och ser om det har något att ge. Kul att det händer något i stan iallfall ! 
 
 

20072014

Var på fest hos Cornelia här om dagen. Mysigt att träffa alla tjejer, äta gott och fira denna fina tjej som äntligen blivit 18. 
 
Denna dagen har spenderats ute på bohus malmön med familjen och olle. Där har vi pressat i solen, badat och ätit god mat. Bilder från detta får ni se imorgon. Nu ska en ovanligt trött viccan sova. 
Godnatt 

17072014

Detta saknar jag så otroligt mycket.
Åh, jag var med Elsa i stockholm. vädret var grymt. Vi shoppade under dagen och sedan drog vi till grönan på kvällen för att se the script. Vi hade inga förväntningar när vi drog dit men fick baskemig uppelva en fruktansvärt bra konsert. Det var väl ungefär ett år sedan nu och det är sånnahär spontana grejer som alltid blir så himla bra. 
Någonting jag verkligen vill göra om med henne, snarast
 

15072014

Hade en fantastisk dag igår ute i anders sommarstuga tillsammans med Anders, Becka och Johan. 
Vi hade egentlgien planerat att bara ha en spontan förmiddag där och sola och ha det gött tillsammans men när det tillslut visade sig att vi alla skulle vara lediga under kvällen stannade vi hela dagen, grillade, åkte båt, badade, solade spelade spel. Ja vi hade det helt enkelt väldigt mysigt, en helt PERFEKT sommardag. 

Jobbat idag, och jobbar hela veckan men börjar se ljuset i tunneln nu känner jag.
Veckan innan skolan börjar drar jag till spanien! 
 
 
 
 

13062014

 
 

Hade en magisk kväll i solnedgången med kattis, ute på hönö häromdagen. Vi bara satt på en klippa och tog det lugnt, åt lite gott i takt med att solen gick ner. Himla bra. 
De dagarna vi spenderade ute på hönö var allihopa helt fantastiska. Underbara människor och bästa vädret. 

Blogguppdateringen har varit väldigt dålig det senaste men jag har inte känt mig sugen alls på att blogga. Har jobbat och slitit vilket leder till att man i princip spenderar mer tid på jobbet än hemma. Jag tog ledigt onsdag till söndag denna veckan för hönö och nu känner jag att jag börjar komma tillbaks in på banan igen. Men sedan startar jobbet på tisdag igen och då är det tillbaks till rutin som gäller :)  
 

RSS 2.0