- From Madlady

 
Var inne på Madlady.se förrut och hitta några riiiiktigt fina ringar och örhängen ifrån deras Tribalia Collection. Åh älskar stilen på dem. Många färger och olika former, perfekt för att lätta upp en tråkig outfit. Sjukt fina.
 
Madlady.se

 
 

Sitter just nu i bilen påväg till stockholm. Asså röven efter ett tag. bara domnar bort. helt. ungefär en timma kvar, så det är gött. Ska bli skönt att komma fram, dricka ett stort glas vatten och sen lägga sig och sova hemma hos farmor. Imorgon blir det en heldag på stan som avslutas på pizzahut med hela tjocka släkten ! 

På söndag svarar jag på era frågor , så passa på nu och fråga massa saker så blir det kuuuuul !


31.08.2012

Påväg till skolan. Har mina snabba blåa skor på mig idag, gillar dem ändå. Mellan klockan 9.20 -14.10 har jag håltimma så det blir kul. Ska nog ner till stan och kolla resor med mamma, vi vill åka iväg v.44 Man blir ju ännu sugen nu när hösten kommer.


What would you wish for if you had one chance?

Gina tricot - Höst. 
Finns mycket snygg måste jag säga. Så lite GinaTricot får jag också hinna med i stockholm. Måste köpa den där dataväskan. Perfekt till min nya mac jag får nästa vecka. 
 

Before the battle begins and until it’s through I’m like a barricade In between anything and you

 



Flääääta idag. Kände att det var dax. haha. sitter just nu hemma, ska fixa ihop en video som vi har gjort under två lektioner med estetisk komunikation(?), som ska redovisas imorgon.. Filmen är ett stort skämt och skäms så sjukt mycket över att behöva visa den för alla estet ettor,men får väl kämpa. Nu ska jag äta mat och paj. Vad är det med mig och paj. älskar paj. P-aj. 
 
Glöm inte att skriva frågor till frågestunden. Då blir jag glad.
 

290812.2309

Jaaaa ! Fick ett förslag på att jag kunde ha frågestund så då tänkte jag att det kan ju vara kul. Så Ställ så mycket frågor ni vill i detta eller något annat inlägg så svarar jag på dem när det blir tillräckligt många ! 
Kom igen det blir kuuuuuuul. 
 

Nu ska jag gå och lägga mig, har pluggat och ätit paj hela kvällen... Godnatt !
 
 

Us against the world



 
Inspiraion från weheartit.com
 

Fick en fråga i tidiagre inlägg från en anonym läsare, där personen frågade varför jag inte skulle kunna ha skorna på  bilden. Svar: Skrev kanske lite dumt. Skulle verkligen vilja ha ett par sånna skor. tycker det är hur balla som hellst. Så självklart skulle jag absolut kunna ha ett par sånna. Problemet är bara att jag personligen tycker jag är ganska lång (inget negativt med det). Har jag då en platåklack så blir  jag ännu lite längre vilket innebär att jag ser väääääldigt lång ut och typ blir längre än min pojkvän... Men jag skulle absolut kunna ha sånna skor !
 
 

GÖTLABORG CON SISTER

Har varit med lillsyrran i Göteborg efter skolan. Gött att kolla in lite nya höstkläder. Köpte dock ingenting men ska ju till Stockholm till helgen och shoppa. Det blir kul. Saknar förövrigt Johannes , Lisa, Amanda och hela 9c. Borde ha återträff snart ! Hoppas ni får en fiiiin kväll !

 

Typ schyssta skor. inte för att jag skulle kunna ha sånna,  eller jo kanske. men coola som arz


Blackbird

Lite inspiration ifrån Lookbook.nu eftersom jag själv har svårt för att veta vad jag ska ta på mig på mornarna... Ska bli otroligt skönt att åka upp till stockholm till helgen och shoppa lite ! om det nu blir av... 

Tänkte bara kolla med er om ni har några tankar om hur ni vill att jag svarar på era frågor. Ska jag lägga upp frågorna och svara i ett inlägg eller svara via blogg.se så att ni får ett mejl med mitt svar? Släng in en kommentar om ni har några tankar om detta.. haha har så svårt för att veta hur jag ska göra.
Hoppsa ni har haft en fin dag och får en fortsatt fin kväll !

All at once

Tröja/Gina tricot.

Sjukt va jag har varit seg denna morgonen. De gick inte att gå upp ur sängen typ. Men nu är jag iallfall uppe och Påväg mot skolan. Ha en fin dag!


Hardcore Will Never Die, But You Will

HEj och förlåt. Dålig update eller kanske inte ska be om förlåtelse, men har varit fasligt dålig på att blogga. Helgen spenderade jag hos baben johannes. Hade det asbraaa. Tacokalas hos anton, Volleyboll, Sunkdag med pizza och fotbollsmatch. Livet på en pinne typ. Varit i skolan idag. Kom hem, pluggade, åt paj och kollat one tree hill. Haha... 
 

Dounat

En sån där dounat bulle , mitt på huvudet är rätt perfekt när man inte vet vad man ska göra med sitt hår. Det måste jag säga. Fint, passar till allt. Är för tillfället på väg till skolan, ska till agneberg och hämta ut mitt lånekort. Kan bli kul. Sen väntar en lång fredag i skolan.


Jag har mera tålaomod än vad du har hårda ord

Kvällen igår vad heeelt grym! Magggio var bäst. Jag spelade typ bort 100 spänn.. vann dock inget. Som vanligt. Samma med olle. Vi var såå sjuukt nära typ tre gånger. men nej då blir det ett nummer ifrån vårt. De hade ju suttit fint med en Marabou stjärnvinst på bussen hem tänkte vi..  Men kvällen blev iallafall otroligt lyckad! 
 
 
 

Aldrig blekna

Sitter på bussen in till stan, där jag ska ta tåget till Göteborg med Kattis , Olle och annie. Maggio spelar ju på Liseberg ! Blir nog sjukt kul ! har på mig vita byxor och en svart t-shirt.
Klocka- ur och penn// Byxor-Gina


top of the world

Sitter och kollar på roomsevice på kanal 5. Man blir ju så sjukt taggad på att bara byta ut alla möbler i sitt rum, tapetsera om och köpa nytt. får så sjukt mycket ideer, vill bara köööööra. Åh när jag blir äldre ska jag ha ett hus/lägenhet som jag kan inreda heeeelt själv. 
 
 

Long Champ

Ny enkel väska, funkar till det mesta. Var helt perfekt som väska till stranden i Turkiet. 
Ännu en go dag i skolan, sjukt lång dock. Men hade det ändå hyfsat kul, med konserter och grejer.... Imorgon morgon klockan 8.00 ska jag träffa olle och ta en kaffe innan skolan. Coolt. JA, jag ska lära mig dricka kaffe. jag vet, jag har sagt att jag aldrig ska lära mig det, men nu känner jag ändå att det är värt ett försök. 
 

Snyggt från lookbook.nu

har så sjukt svårt med att bestämma vad jag ska ta på mig nu för tiden.. eller iallafall denna tiden, nu, mitt imellan sommar och höst. Shorts eller jenas.. Vädret är ju så skiftande också. Eller det kanske bara är jag. Haha, iallafall.
Nu ska jag lägga mig, imorgon drar jag till skolan och sen får vi se vad som händer. Godnatt
Lookbook.nu inspo

Abercrombie new york

Denna gosiga tröjan köpte jag i Turkiet. Sjukt mjuk och go. Perfekt tröja att mysa i hemma, eller bara slänga på sig en kall sommarkväll. Funkar ju faktikst att ha till skolan när man vill vara lite avlappnad med. 
Så ja, den e go. Sitter för tillfället och kollar på justin biebers konsert + intervju när han var i Olslo på Youtube. Världens charmigaste typ. Skolan idag var rätt kul faktiskt, börjar trivas mer och mer, men vi får se. Nu ska jag äta lite kvällsmat och kolla klart på konsertsen + intervjun. 
 

jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Denna bilden. asså bögsmilet <3
Mina grejda tjejor
 
Lite bilder ifrån när jag seglade med familjen + lisa, veckan innan turkiet. Det var en trevlig vecka, trots det dåliga vädret. Mycket bad blev det iallfall och några få soltimmar att ta vara på. 
Idag var första dagen på gymnasiet. Kändes bara konstigt att inte sitta inne i ett klassrum med 9c. Ingen camilla eller pontus som står och hälsar välkommen och ingen Amanda eller sara att småprata med. Den nya klassen kändes ändå helt okej, så vi får hoppas på att det blir en bra klass. Vi ska ju trots allt ta studenten tillsammans ! 

G'old

Halsband - Ginatricot (fått av Tilda) // Ringar - Mammas Gamla + Fått Av Mandi
 
Första dagen på Gymnasiet idag. Känner ungefär Såhär-.. - 
 
 
ungefär så iallafall...

JEans and black

Shorts Avklippta dr.demin // Top Bikbok// Skjorta Bikbok // Mobilväska Monki
 

TURKEY

Här är maaaaasssaaa bilder från turket. Har haft det så härligt ! fint väder varje dag. Ca 45 grader i solen, 37 i skuggan. 30-32 i havet. Jo lite för varmt, men man vill ju inte klaga. Lärde känna lite kul folk och så var det partj på kvällen. Skilland att komma hem till halvtråkiga sverige och börja skolan.  
 

Dancing in the dark

Kvällsfest ute på piren! Sjukt kul, mycket dans. Snygga brassar och salsadansande kvinnor. Galen sista kväll. Så värd.


You don't mind the fall until your face hits the ground

Hurtiga tjejer som som varit gymmet idag med. Har faktiskt varit på gymmet nästan varje dag denna veckan, och sedan inte druckit någon läsk. Bara ätit lite godis.. Hehe. Så jag är stolt. Jag menar, de är inte ofta jag går en dag utan att dricka coca coola. Och godis äter jag också varje dag. Så nu har jag varit duktig. Vi tog ett bad i relaxpoolen efter gymmet också, tja de var gött. Nu ska vi snart äta mat, vi lyxar väll till det med någon fin efterrätt eftersom att det är sista kvällen. Imorgon runt 22.00 går flyget hem..


Vi lovade varandra att bli något bättre

Internet på hotellet har varit inte off men nu är det på banan igen. Har egentligen inte jättemycket att skriva eftersom att vi nästan gör samma sak varje dag. Och de e ju härligt. Vi åkte iallafall in till belek igår igen och där jag köpte en ta väska för ett bra pris. Då tänker ni att alla väskor borde vara billiga här men då säger jag att de är dom inte. Eller jo men om jag säger att en LV väska kostar 1000kr. De är ju billigare än hemma, men inte billigt för mig. MEN det är också sjukt fina kopior. Så ska man köpa en dyr väska så ska kan man lika gärna köpa en kopia för ett billigare pris här.
Igårkväll var vi nere på någon dansshow de hade på hotellet och efter det spelade jag, Ebba , Elsa och mormor Fia med knuff. Det gamla hederliga spelet, som blir kul när man är övertrött.


White party II

Shorts olivias // top bikbok //kavaj Gina // halsband glitter


White party

Ikväll är det White party nere vid stranden! Kan bli kul , men vi får se ! Har iallafall haft ännu en super fin dag, med massa sol och bad. Hoppas ni har fint väder hemma med så man kan sola och ta det lugnt sista veckan på lovet!


NO ° 163859

Zara - Augusti lookbook


My day

Ännu en härlig dag på stranden. Har precis ätit lite mat i restaurangen. Och innan det var vi inne i Belek och kollade lite. Ett himmelrike av väskor och plånböcker! Dör, måste bestämma mig för en väska och en plånbok, man kan ju inte få allt. Så vi åker väl in någon mer dag, tills dess får jag bestämma mig !

 


Lets go to the beach

Har ätit frukost , ligger nu på stranden. Har varit i och badat precis, var ju inte jättesvalkande men de va ju gött ändå. Dagens schema är typ sola fram till 17.00 sen träna , sen äta. Sen får vi se vad som faller oss in ! Ha det fint !

 


MODEKUNGEN

Grym inspiration på Modekungen med frida Grahn. Sjukt snygga bilder också. Och hon måste ju vara typ världens snyggaste kvinna. Helt sjukt man dör.

Jag har iallafall anlänt till blek nu, flygresan gick fint och nu ska vi sova. Har en egen dubbelsäng , klagar inte !


turkiet väntar

Nu åker jag till flygplatsen , sedan vidare till Turkiet! kommer bli fruktansvärt skönt med en solig vecka nu innan skolan börjar. Ska försöka blogga så mycket som möjligt, som jag förstod det så har vi Wifi på hotellet så det ska nog lösa sig! 
 
 
Skjorta Gina // Halsband Glitter// Shorts Dr. Demin// Klocka Ur&Penn //
 
 

Nelly trend - Angelica blick

Idag släpptes lite avAngelica blicks Nelly trend kollektion. Inte jättemycket grejer ännu men lite snyggt hittade jag allt.
Jackan väskan och shortsen gillade jag!


Zara bags

massa snygga väskor från Zara. Åh vad jag vill ha en ny, snygg skinnväska till hösten! Kommer nog införskaffas snarast.


Första sista

Idag innan Lisa åkte hem drog hon och jag in till smögen med Markus och hans motorbåt. Köpte varsin smögentröja på rean och sen kom bosse och hämtade henne. Finfin dag. Imorgon är sista dagen på havet så vi får hoppas på
Mycket sol. Sedan drar jag och Elsa hem, packar om Väskorna och drag till Turkiet. Kommer blir sjukt gött att iallafall få en solsäker vecka denna sommaren !


8 O'clock

Ligger i båten med liiiiisa. Snart ska vi äta lite frukost och sen ska vi lägga loss och segla ner mot smögen. Ska lägga oss i en naturhamn där någonstans. Tror det blir kul


Fjällbacka

Befinner mig just nu i ett regnigt fjällbacka ! Harprecis ätit ens glass och kollat i lite affärer! Ikväll blir det ppizza, mys och kortspel. Har jag tur så kommer Lisa hit imorgon !

 

lite inspiration från Mango


Back under water

 
gina tricot
 
 
gina tricot by viccan on Polyvore
 
Gina tricot 
 
Svart kavaj  299:-
Grå tröja 149:-
Klänning 175:-
 

Seglarrrr

Vi har anlänt till båten, packat upp ätit lite mat och nu är vi Påväg ut på det stora blå. Tror vi ska ut mot fjällbacka där vi ska möta upp bland annat familjen Gyllensten !


Weekday - Höst

Lite höst från Weekday.
 
 
 

Gina Jenas

jeans
 
jeans by viccan on Polyvore
 
 
Snygga jenas från Gina tricot.
 
Svarta jeans - 299:-
Svarta jeans med hål i - 450:-
Blå jeans med hål i - 499:-
 
 

ZARA - TRF

Lite favoriter från Zara- Trf. 
 
Broderade Shorts 299:-
Jacka 699:-
Skor 549:-
Klänning 399:-
Stickad Tröja 249:-
 

nytt till mig

Köpt nya underkläder, ansiktsprodukter och bodylotion. Nu ska vi segla och sen resa. På söndag åker jag nämnligen ut och seglar i 5 dagar och sen kommer jag hem den 11, samma dag åker jag till Turkeit. Två fullspäckade veckor, #blir nog kul.
Två veckor är rätt långt, men vi klarar det  
 
 

jackor för hösten

Lite olika jackor till hösten. Själv skulle jag vilja ha någon av dem från gina. Sjukt snygga.

Yes

Dåligt bloggande. Har varit i aligsås de senaste dagarna hos Johannes och gänget med kattis. Hade det sjukt mysigt och trevligt. Kom hem Igår och idag har jag varit med Amanda och Lisa. Vi var en stund på torp, hängde en del på tradera, åt kladdkakesmet utan kakao och ringde William spetz. Japp... Vi var i chock. Imorgon ska jag börja småspacka inför segling och Turkiet , sen på kvällen drar jag till Skeppsviken för att fira Sara som fyllt 16 nyligen ! Ja, där har ni allt jag har gjort de senaste dagarna och mina planer för morgondagen. blogg.se appen suger förövrigt.


RSS 2.0