13022015 X

Här får ni se två fluffiga saker jag köpt idag. Första bilden är en liten sneakpeak på min nya lampa som ska upp över sängen. Perfekt blir det, som jag väntat på att den ska komma in på livingroom igen! Bilder på när den sitter uppe får ni se i veckan. På adra bilden ser ni min lilla "väsk-assessoar" som jag köpte idag. Letat efter en sån ett bra tag men inte lyckats hitta någon alls. Så sprang jag på även denna på livingroom så den fick följa med hem, och wiiii va fina mina väskor blev. 
(massor med tack till Amanda som lånade ut sitt bankkort till mig så jag kunde köpa detta, klantig som en är så glömde jag det hemma haha. Massor med tack gmn <3)
 
Jag är tillbaka nu. Och jag mår bra för er som undrar. Stresen har lagt sig och nu börjar lovet, SÅÅÅ skönt. Ska sätta mig och skriva klart sammanfattningen på gymnasiearbetet. Suger att den ska skrivas på engelska dock, är verkligen så dålig på det. 
Alla hjärtans dag imorgon och jag har planerat lite mys med min Anders. Åh, jag har aldrig firat alla hjärtans dag med någon jag är kär i, aldrig i hela mitt liv. Och nu är jag så kär, och jag vill bara fira den dagen med honom. <3
 
 

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Är så glad för eran skull! Ha en super bra dag gumman!!❤️

2015-02-14 @ 06:28:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0