30122015

Denna klänningen bloggade jag ju om förra veckan, och skrev hur mkt jag skulle vilja ha den men att den inte fanns varken på hemsidan eller i butik i uddevalla. Komiskt nog kom den in som en retur här om dagen i storlek s? så jag provade den och sen slog jag till. Haha tror den va menad lite till mig. Tanken va ju dock att jag skulle ha den på nyår, men nu när mitt nyår kommer betå utav typ häng med becka, kanske en ansiktsmask och ett glas cider, tv och mys så känns det inte som den passar. Men så hade olle avskedsfest igår eftersom han flyttade till stockholm idag(!!?? så sjukt) så då fick jag användning för den trots allt. Sen hoppas jag ju att det kommer fler tillfällen för denna fina klänningen att glänsa lite. 
 
 
Sista jobbpasset för detta året är gjort.  Känns ju lite galet fatksitk. Vilket omtumlande år det har varit, så himla sjukt bra och så himla sjukt dåligt. Men om vi fokuserar på dom bra sakerna har jag hållt ihop med anders ännu ett år, mina favoriter joahn och becka är tillbaks och tsm, olle och calle ska flytta ihop i sthlm, becka kom in på carolinska i sthlm (??GRYM?), jag har fått jobba på gina vilket har varit sjukt roligt, STUDENTEN va magisk, studentresan med gänget från skolan plus amanda, lisa, bea henke mm va ju grymt rolig, två veckors resan till spanien med fam + becka, fjällen med anders, många fina sommarkvällar, bokat och planerat lång resa med amanda<33 , segling, valborg hos olle va fint och oj massa fina små minnen tar jag med mig. 
Är så gald över mina vänner och min pojkvän. Ingen är mer tacksam än jag. Och nu laddar jag upp inför ett händelserikt 2016 som börjar med resan till asien med amanda. Kommer bli sinnes. sjukt. bra. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0